February 9, 2014

Bio Velocity Sleep Mate

Manusia akan menghabiskan 1/3 (8jam) daripada masa mereka dalam tidur.
Oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesihatan fiikal dan mental seseorang bagi mengoptimumkan fungsi harian anggota badan . 

Bio Velocity Sleep Mate boleh digunakan sebagai pelapik tilam atau selimut semasa tidur dan 
ia adalah rawatan alternatif yang terbaik untuk tidur yang berkualiti 



Bio Velocity Sleep Mate Price RM1288 with Rebate RM120 and Bonus


Testimoni Bio Velocity Sleepmate  2013  & Demo Hari Biovelocity


Why Bio Velocity Sleep Mate ?
Proses Penuan = Kehilangan Kesihatan
Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) memenuhi keperluan tidur
Kebaikan Bio Velocity Sleep Mate Memenuhi Kepentingan Tidur
 Seperti
*Tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda
*Melambatkan proses penuaan, memanjangkan umur
*Menggalakkan pembaharuan sel kulit meningkatkan kecantikan kulit
*Menggalakkan pertumbuhan bayi dan kanak-kanak
*Menghilangkan kepenatan, memulihkan keadaan badan, menjana kembali tenaga
*Meningkatkan Daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan yang bijak

Teknologi Terkini  Bio Velocity Sleep Mate


Cara penghasilan Bio Velocity Sleep Mate
Disuntik/disembur garam Laut Dalam
Didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu pagi sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan.
Gabungan teknologi dari Kajian selama 20 tahun, hasil kajian saintis Jerman, garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM ?
Rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China. Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam dan gangguan makhluk halus serta penawar racun.
Di adun dalam bentuk Bio Velocity dengan kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia, bergetar dan bertindak dengan molekul air dalam badan, ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba dan menghasilkan oksigen.
Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak, darah lancar seluruh badan.
Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan kembali dgn izinNya, hormon seimbang, pembaharuan sel berlaku sebab tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA BVSM ?
● Sebab masa tidurlah renewal sel berlaku, tetapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM membantu untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan maksima yg mungkin
● Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
● Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang

 Bio Velocity Sleep Mate mengandungi Bio-Activated Energy membantu memaksimumkan tenaga badan disamping mencapai keseimbangan tenaga.

Kajian terkini teknologi Bio Velocity Sleep Mate oleh Scientist Russia - Julai 2013

Produk Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)
Harga Bio Velocity Sleep Mate RM1288

Bio Velocity Sleep Mate sememangnya sesuai untuk sesiapa sahaja yang hendak meningkatkan kualiti tidur. BVSM sangat bermanafaat untuk mereka yang mengalami masalah gangguan tidur, tertekan, kekejangan urat, sakit belakang dan mereka yang baru pulih dari sakit.

Bio Velocity Sleep Mate Testimoni
Perkongsian Sarjan Tarmizi usia 51 tahun,
Terlibat dengan kemalangan jalan raya semasa pulang kerja
Akibatnya mengalami cedera di saraf tunjang ( traumatic spinal cord injury)  dan kecederaan kepala, terlantar di hospital selama 2 bulan.



 For Consultation and Inquiry please contact
Iman Hasanah
0179408073 (call/sms/whatsapp)

January 27, 2014

Testimonial BB PLUS COLLAGEN

 
Assalamualaikum..
 
Dah try minum Bb Plus ke?
Belum?? Kena cuba walaupun satu kotak..
 
Agak-agak, ada tak wanita yang tidak suka nampak cantik dan menawan?
 Nampak sentiasa muda?
 
 
Mesti tak ada..
 
Nak-nak yang belum berkahwin kan..
 
 
Yang dah kawin, ada anak ni, lagi la nak kena jaga..
Luar dan dalam pulak tu..
 
 
 
 
Jadi hari ni, nurul nak share testimonial Bb Plus Collagen..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


January 6, 2014

BB PLUS COLLAGEN

COLLAGEN NO 1 DI MALAYSIA
 
 
BB Plus kandungannya Collagen nya antara yg paling banyak dan original.
Semua pengguna BB Plus beri feed back yang positif kattanya baru consume seminggu kesan memang dah nampak.
Bukan kata kulit nampak perubahan tapi tahap kesihatan mereka.
Ada yang kata tumit kaki pecah-pecah dah nampak semakin pulih.
Yang sakit-sakit sendi/joint sakit semakin hilang,
Badan jadi ringan.
Yang ada masalah pembuangan tak lancar terus mudah melawas,
Dan ada yang mengalami masalah athritis luka-luka nya cepat kering
 
 
Apa itu kolagen
Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul, sendi dan lutut.
Faktor penuaan luaran dan dalaman boleh merosakkan fiber protein, fibroblas dan vitamin yang diperlukan untuk merangsang penghasilan kolagen. Kekurangan kolagen adalah antara faktor penyebab terjadinya proses penuaan kulit.

Lapisan kulit yang ada kollagen vs kurang kollagen
Mengapa memilih BB Plus Collagen?
Sebab nya ialah bahan ramuan nya sangat bermutu tinggi. BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia.
Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik.
Ekstrak Biji Anggur, yang dikeluarkan dari kulit dan biji anggur, mengandungi perlindungan oligomeric proanthocyanidins (OPC) dalam kuantiti yang ketara. Kandungan utama ekstrak Biji Anggur adalah kompaun phenolic kepada mononers (catechins, epicatechin, dan taxifolin) dan flavonoid yang sejat. Ekstrak biji tersebut dibuktikan sebagai antioksida kuat yang dapat melindungi badan daripada proses penuaan dan pereputan dengan meningkatkan ketahanan plasma darah terhadap tekanan beroksida.
Kajian saintifik menunjukkan bahawa kuasa antioksida proanthocyanidins di dalam ekstrak biji anggur 20 kali lebih berkuasa daripada vitamin E dan 50 kali lebih berkuasa daripada vitamin C. Dan banyak ramuan lain nya.
Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan? Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis..
Bagaimanakah BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit? Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.
Bagaimana BB Plus Bertindak?
Melalui mod tiga tindakan:
1. Memulih – Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina – Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
3. Memperbaharui – Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru.
Dos apakah yang efektif?
Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap.
Bagaimanakah BB Plus dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi?
Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis.