December 20, 2013

Testimonial Mineral Coffee

 
Assalamualaikum..
 
Malam ni, Nurul nak share sedikit testimonial Mineral Coffee pada anda..
 
First time minum, memang akan rasa masin sikit. tapi untuk tegukan kali kedua, dah ok dah..
 
Darah tinggi sebab minum Mineral Coffee masin??
 
Itu tak akan terjadi. Malah dengan meminumnya, Inshaa Allah darah tinggi akan berkurangan..
 
 
Nurul suka minum mineral coffee sebab
 
-hilangkan rasa mengantuk
-perbanyakkan susu
-rasa segar je
 
Try dulu satu kotak dulu..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lots of love,
FB: Iman Hasanah Musa
Email :ruru_852003@yahoo.com
Phone No: 017-9408073
 


December 7, 2013

Mineral Coffee


Pernah tak minum kopi bergaram??

~ tak ada gula

~ tak ada kolestrol

~ tak ada pewarna???


Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.
RAMUAN UTAMA:
kopi Robusta, garam buluh

KEBERKESANAN:
- Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.

- Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
- Menghilang-Melegakan tekanan.

CARA PENGAMBILAN:
Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.

 

Harga pun tak mahal pun RM26.50 sahaja ( 20 sticks).
Postage untuk semenanjung RM 6 dan sabah sarawak RM 10.
Berminat nak mencuba atau nak bagi kepada Orang tua boleh la sms/ whatsapp 0179408073 ye...


 
 


 
Stress. ..
sakit kepala. .. ..
jom berehat dulu dgn scawan mineral coffee. ...
turunkn tekanan darah....
yg ada kencing manis pun leh turunkn bacaan gula....
yg ada migrain pun boleh minum....
tanpa kafein. ..
tanpa gula. ...
tanpa bahan pengawet....
kaya dgn garam mineral & satu2nya kopi dgn garam buluh. ..