April 21, 2013

Testimoni BIOzone Food Purifier Works by Nurul


Sebelum kita jual sesuatu produk, kita mesti gunakan dulu..
Betul tak? 
So, inilah hasil dari nurul sendiri..

Ini ayam yang kami beli di tesco...
Macam ayam biasa, tapi lihat, ada lemak dan toksin yang bila dibakar, 
ianya tak hilang ataupun tak terurai...

Itulah lemak yang ada dalam badan kita yang selama ni kita 
tak perasan pun...

Itulah punca kita sakit...







Salad yang layu pun, nurul try purify..

Alhamdulillah, ia segar balik selepas purify 15minit//



Husband hanifghalib request purify udang since kami beli 3minggu yang lepas... 

Punya la beli banyak sampai tak tahu nak masak ape.

So kita boleh gunakan biozone food purifier untuk mengembalikan kesegaran 

udang dan hilangkan bau yang tidak disenangi. 



Mee kuning yang terdapat di pasaran kebiasaannya ada kapur dan 

berminyak. 

Basuh dengan air panas pun, kadang-kadang berminyak lagi. 


Nurul purify menggunakan biozone food purify.

Selepas 15minit, kita dapat tengok air dalam mangkuk bertukar warna dan 
berminyak..






Lots of love,  
FB: Iman Hasanah Musa
 Email :ruru_852003@yahoo.com 
Phone No: 017-9408073

No comments:

Post a Comment