March 2, 2013

Marine Essence Beauty Bar @ Sabun ketiak


Assalamualaikum....

Mesti korang nak tau tentang sabun marine essence ni kan?



Jadi kat sini nurul nak share kan lah testimoni diri sendiri dulu. 
Nurul memang ada eczema dari sekolah menengah. kalau dulu, parent selalu ajak mandi laut, kadang2 rendam kaki dan tangan dalam air garam. tapi biasa la, sekejap hilang, pastu datang balik.

Lepas tu nurul pakai PB, tapi takde la perasan sangat. Sejak pregnant ni  tak boleh pakai full set premium beautiful, so alahan eczema pun datang balik setiap kali nurul pakai brooch atau barang silver. 

Mesti pelik kan? Apa kena mengena pb dengan eczema? eczema ni kan ada sangkut paut jugak dengan darah, bila pakai full set pb, asid darah dan toksin badan kita banyak di buang keluar oleh sistem FIR pb. Sebab tu nurul tak de masalah eczema sepanjang pakai full set premium beautiful selama ni.

Sabun ni sekotak ada tiga ketul. Seketul tu, nurul potong 6. Kalau sepotong ni, nurul n husband
pakai dalam seminggu je. Ye la, sebab pakai dua orang kan, dah tu pakai pulak satu badan.
Memang cepatlah habisnya...


Sesuai untuk siapa?


Selain untuk eczema, sabun marine essence ni sesuai jugak untuk sesiapa yang ada masalah ni :

Ruam badan
Jerawat belakang badan
Celah ketiak dan kelengkang gelap
Leher berkerak
Perut hitam gelap lepas bersalin
Jeragat muka
Kulit kering


Testimoni

Kat sini nurul sharekan testimoni dari pengguna Sabun Marine Essence ni







Harga marine essence ni
RM35.00 Seketul


Sekotak ada tiga.
kalau beli tiga dapat lah RM105 Free postage ;)

Untuk yang beli borong boleh dapat untung runcit plus bonus 
cecah 4 figures sebulan.

Nak seribu?? dua ribu??? riga ribu??? even 5 figures income pun boleh je..anda yang tentukan...

 Nak tahu cara untuk dapatkan sabun yang hot ni secara pukal dan buat extra income dengan hanya jual sabun cerah ketiak ni???
Jom nurul explainkan cara nye ;)



Lots of love,  
FB: Iman Hasanah Musa
 Email : ruru_852003@yahoo.com 
Phone No: 017-9408073



No comments:

Post a Comment