January 20, 2013

~Ujian Allah buat kami~ *Part Two


Di ward, Alhamdulillah bertemu dengan nurse
yang baik hati.
dia bagi pinjam telekung kepada nurul....


Masa tu, taktau lah apa perasaan nurul. Nak menangis pun ada.
Syukur sangat sebab Mertua dekat, Kakak ipar dan 
adik ipar pun duduk dekat.

Diorang lah yang cari nurul, sebab husbandkan duduk jauh...

Yang best mak mertua masakkan lunch untuk nurul.

Terima Kasih Mak...

Petang tu, makan malam rasa sedih pun ada...
Tak pernah makan makanan hospital....


Malam tu memang boring sangat-sangat. taktau nak buat apa.
Tertidur, then staff nurse kejutkan untuk check darah.


Last-last nurul buat keputusan untuk buat biz di wad. 
Balas pm dan bantu Biz Partner nurul...
Syukurkan bila buat biz secara online. 
Flexcible dan boleh buat dimana -mana sahaja.

Keesokkan harinya, baru lah nama dikepala katil diletakkan...


Nurul kalau boleh nak balik dah..
Takmau dah duduk hospital...

No comments:

Post a Comment