January 26, 2013

~Doorgift & Persiapan terakhir~


Assalamualaikum

Selamat petang, buat apa tu??

Sihat tak? Nurul doakan korang semua sihat-sihat hendaknya.

Petang ni nurul nak cerita tentang doorgift yang nurul bagi masa 
majlis perkahwinan nurul.


Stiker ni nurul order di stikerku.com
Harga murah service pun memang ok.
Nurul duduk di kuantan, jadi deal dengan diorang by email je..





Ini pulak yang nurul buat sendiri untuk diberi kepada tetamu
yang datang pada majlis kawin nurul...
Walaupun tak beberapa nak lawa, tapi 
nurul puas hati sebab dapat buat sendiri...



Yang ini special sikit. Kebetulan adik nurul melancong ke 
Korea bulan Ogos lepas, nurul pun order la magnet fridge ni...

Setiap kali adik-adik melancong atau kawan-kawan 
umi aya melancong, mereka akan bagi magnet fridge pada kami sebab ummi nurul memang minat mengumpul magnet fridge.



Towel ni lagi special sebab ummi yang sponser
nak bagi pada sedara mara kami, family husband dan juga
kawan-kawan umi aya yang datang membantu.






Pada malam sebelum majlis kami, adik-adik dan
cousin-cousin nurul dah keluarkan dan siap sedia nak bawa ke dewan.

Banyak juga barang-barang ni rupanya....

Macam tak percaya je nak kawin masa ni...

No comments:

Post a Comment