December 20, 2013

Testimonial Mineral Coffee

 
Assalamualaikum..
 
Malam ni, Nurul nak share sedikit testimonial Mineral Coffee pada anda..
 
First time minum, memang akan rasa masin sikit. tapi untuk tegukan kali kedua, dah ok dah..
 
Darah tinggi sebab minum Mineral Coffee masin??
 
Itu tak akan terjadi. Malah dengan meminumnya, Inshaa Allah darah tinggi akan berkurangan..
 
 
Nurul suka minum mineral coffee sebab
 
-hilangkan rasa mengantuk
-perbanyakkan susu
-rasa segar je
 
Try dulu satu kotak dulu..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lots of love,
FB: Iman Hasanah Musa
Email :ruru_852003@yahoo.com
Phone No: 017-9408073
 


December 7, 2013

Mineral Coffee


Pernah tak minum kopi bergaram??

~ tak ada gula

~ tak ada kolestrol

~ tak ada pewarna???


Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.
RAMUAN UTAMA:
kopi Robusta, garam buluh

KEBERKESANAN:
- Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.

- Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
- Menghilang-Melegakan tekanan.

CARA PENGAMBILAN:
Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.

 

Harga pun tak mahal pun RM26.50 sahaja ( 20 sticks).
Postage untuk semenanjung RM 6 dan sabah sarawak RM 10.
Berminat nak mencuba atau nak bagi kepada Orang tua boleh la sms/ whatsapp 0179408073 ye...


 
 


 
Stress. ..
sakit kepala. .. ..
jom berehat dulu dgn scawan mineral coffee. ...
turunkn tekanan darah....
yg ada kencing manis pun leh turunkn bacaan gula....
yg ada migrain pun boleh minum....
tanpa kafein. ..
tanpa gula. ...
tanpa bahan pengawet....
kaya dgn garam mineral & satu2nya kopi dgn garam buluh. ..

November 27, 2013

Premium Beautiful Elegance Corset


Pada 9 November 2013 yang lalu, semperna 21st Anniversary Hai-O Marketing
Hai-O telah launching satu lagi produk iaitu 
Premium Beautiful Elegance Corset

with Product Ambassador Interntional Model Dani Maia dari Brazil



Call +60179408073 .Premium Beautiful Elegance Corset Improve a beauty of woman






Premium Beautiful Elegance Testimonial  Dani Maia Model Brazil



Woman spend more money on beauty and health

  
Premium Beautiful Elegance and body shaping


How ? The beauty of shaping can be achieved using good quality body shapers




Premium Beautiful Elegance Egronomics, Aesthetics and Improve Technology Design



Premium Beautiful recognizes the difference in body shapes by offering an ergonomically & aesthetically designed body shaper which allow every woman to take pride in their desired curves
  



Premium Beautiful Elegance Vision & Mission with Premium Beautiful Elegance Top Agent Group Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) - Dynamic Leaders Group



Premium Beautiful Elegance with Far Infrared (F.I.R) technology on the fabric helps in effective slimming and increase metabolism  



 With Premium Beautiful Elegance Corset , you need no pills, medication, surgery, excerise and expensive therapy to look slimmer and curvy.


You will boost your confidence as it can safely promote smooth body curves by contouring unsightly fat to desired body parts.  



 Premium Beautiful Elegance Corset is Two Ways Body Shaping


Premium Beautiful Elegance Corset Benefits.







Keistimewan Ciri-Ciri Premium Beautiful Elegance Corset
dan Perbezaan dengan Premium Beautiful Classic 

Premium Beautiful Elegance Corset Brassiere (Coli)



Premium Beautiful Elegance Corset Brassiere 

Premium Beautiful Elegance Corset Waist Nipper


Premium Beautiful Elegance Long Girdle




Premium Beautiful Elegance Corset give benefit for every woman.
 My Body My Health. 

Premium Beautiful Price Promotion at RM2288 per set. But we do have offering some rebate and discounts for you...!!! plus the FREE gift ;-)
 
 
Lots of love,
FB: Iman Hasanah Musa
Email :ruru_852003@yahoo.com
Phone No: 017-9408073
 
 

October 26, 2013

Bio Velocity Sleep Mate


Manusia menghabiskan 1/3 (8jam) daripada masa mereka dengan tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesihatan fiikal dan mental seseorang bagi mengoptimumkan fungsi anggota badan.

Bio Velocity Sleep Mate merupakan alternatif rawatan terbaik untuk tidur yang puas dan berkualiti.




Bio Velocity Sleep Mate Price RM1288 with Rebate RM120 and Bonus


Testimoni Bio Velocity Sleepmate  2013  & Demo Hari Biovelocity



Why Bio Velocity Sleep Mate ?

Proses Penuan = Kehilangan Kesihatan
Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) memenuhi keperluan tidur
Kebaikan Bio Velocity Sleep Mate Memenuhi Kepentingan Tidur
 Seperti

*Tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda
*Melambatkan proses penuaan, memanjangkan umur
*Menggalakkan pembaharuan sel kulit meningkatkan kecantikan kulit
*Menggalakkan pertumbuhan bayi dan kanak-kanak
*Menghilangkan kepenatan, memulihkan keadaan badan, menjana kembali tenaga
*Meningkatkan Daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan yang bijak

Teknologi Terkini  Bio Velocity Sleep Mate


Cara penghasilan Bio Velocity Sleep Mate
Disuntik/disembur garam Laut Dalam
Didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu pagi sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan.
Gabungan teknologi dari Kajian selama 20 tahun, hasil kajian saintis Jerman, garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM ?
Rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China. Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam dan gangguan makhluk halus serta penawar racun.
Di adun dalam bentuk Bio Velocity dengan kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia, bergetar dan bertindak dengan molekul air dalam badan, ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba dan menghasilkan oksigen.
Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak, darah lancar seluruh badan.
Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan kembali dgn izinNya, hormon seimbang, pembaharuan sel berlaku sebab tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA BVSM ?
● Sebab masa tidurlah renewal sel berlaku, tetapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM membantu untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan maksima yg mungkin
● Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
● Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang

 Bio Velocity Sleep Mate mengandungi Bio-Activated Energy membantu memaksimumkan tenaga badan disamping mencapai keseimbangan tenaga.

Kajian terkini teknologi Bio Velocity Sleep Mate oleh Scientist Russia - Julai 2013

Produk Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)


Harga Bio Velocity Sleep Mate RM1288 dengan Rebate RM120 dan Bonus

Bio Velocity Sleep Mate sememangnya sesuai untuk sesiapa sahaja yang hendak meningkatkan kualiti tidur. BVSM sangat bermanafaat untuk mereka yang mengalami masalah gangguan tidur, tertekan, kekejangan urat, sakit belakang dan mereka yang baru pulih dari sakit.

Bio Velocity Sleep Mate Testimoni
Perkongsian seorang nenek yang mengidap Stroke



 For Consultation and Inquiry please contact


Lots of love,

FB: Iman Hasanah Musa

Email :ruru_852003@yahoo.com
Phone No: 017-9408073

September 4, 2013

Our Beautiful Baby Girl

Assalamualaikum..
 
Selepas hampir 6jam sakit hendak bersalin, akhirnya pada
 jam 6.48 petang, 
 tanggal 3Syawal,
10/8/2013,
lahirlah seorang Puteri yang cantik dan comel...
 
Syukur Alhamdulillah, Baby kami dilahirkan sempurna dan cukup sifat..
Semoga baby menjadi anak yang solehah, cerdik dan berjasa pada Agama dan Negara
 
Umi Nurul panggil baby kami, Melur Afzan.
 
SEBAB ape?
 
MELUR semperna wad yang nurul lahirkan
 
AFZAN semperna Hospital Tengku Ampuan Afzan..
 
 


 
Abaikan muka yang pucat tu..
 
 

August 23, 2013

Bersalin Induse


Assalamualaikum...

Nurul belum bersalin lagi...

Pagi-pagi dalam pukul 7.30 dah masuk ubat dah...

Suami sampai, terus bagitau dah masuk ubat.

so....

Kena duduk tegak tanpa bergerak selama sejam dan

tunggu sakit...

boring la tunggu macam ni...


dalam pukul 12 tengah hari macam tu, 
barulah terasa sakit...

Allah saje yang tau macam mana rasa sakit tu...







Ni semua gambar adik nurul yang ambik..
Dia kata tuk simpanan dan senang nak tunjuk kat anak bila dia besar nanti..

Suami duk tolong urut kaki lah, pinggang lah...
pastu duk suruh sabar la..



Dalam pukul 2 macam tu, Doc panggil nak check jalan, 
Jalan baru 2cm..

then ajak umi pegi toilet, masa tu rasa ada bunyi macam 
''ketak'' barulah tau, air ketuban dah pecah...
pastu ada darah keluar...

Bila dah rasa sakit sangat, suruh husband panggil nurse...

rasa macam baby nak keluar anytime je...


August 9, 2013

Raya di Hospital HTAA



Assalamualaikum..

Hari raya kedua disaat ramai orang masih sibuk beraya
dan ziarah sedara-mara, 
aku di sini bersama suami...


PUSAT BERSALIN RISIKO RENDAH
HOSPITAL TENGKU AMPUAN AFZAN


Suami sampai tertidur menunggu Doc bertugas panggil..

Muka senyum, tapi dalam hati takut..
sakitnya bila Doc check jalan..






Ahamdulillah, masuk wad dah...

Doc Pakar cakap esok pagi diorang akan induse,,,,

ramai cakap sakit bila induse ni...
(Google dan baca kisah orang bersalin)


Doakan Nurul ye...






August 6, 2013

Serah Diri untuk Induse 40weeks


Assalamualaikum...

Pagi tadi, 6/8/2013, Nurul pergi HTAA
sebab Doc suruh masuk wad

Serah diri sebab dah 40minggu..
Nurul dah tau kena Induse, ada kencing manis masa mengandung..

Mana taknya, coklat dan icecream tak dapat dipisahkan...
Makin menjadi-jadi adala..



Pagi tadi, ayah Nurul temankan pergi Hospital.
Husband dah balik Puchong..




Sempat lunch lauk Hospital sementara menunggu Doc 
buat lawatan petang..
Harap-harap boleh balik...

SAYA NAK RAYA DULU...
TAKMAU RAYA KAT HOSPITAL!!




Tiba ada seseorang datang menegur, rupanya kawan di 
INSTAGRAM...

Tak pernah bertemu, hanya bersembang di IG je,,

Bea dah kena Induse pagi tadi...

Masa ni, Bea tengah sakit. Nurul temankan dia jalan untuk
 jalan buka dan permudahkan proses bersalin nanti...

Doctor Pakar dah buat lawatan, sekali datang, hampir 10orang 
kerumum katilku...
Seorang Nurse baca detail, sebab apa masuk wad and bla bla bla....

Bila Pakar tanya kenapa masuk wad, Nurul jawablah
Saya ada GTT, Doc suruh masuk wad.
Tapi saya xda sakit apa pun lagi..

Diorang buat analisis jantung baby, 
punyalah bising alat tu..
Nurse suruh gerak baby dalam perut sebab jantung dia
selari je.. Means baby tengah tidur masa tu..
Kalau tak ok jantung baby, Doc Pakar tak bagi balik..

Puas pulak nak gerak baby..
Geletek sana sini...

Perkara baru buat diri Nurul...
Nak gelak, tapi layan je...


Nasib baik Doc bagi balik.. sempat la raya dulu...

sambil tunggu documen keluar hospital, kita minum petang dulu la ye...



BYEBYE Hospital...

Lepas raya saya datang balik...