November 16, 2012

~we are officially married~


Assalamualaikum...

Sejak dah tukar status ni, lambat je nak update blog...
rasa macam dah bersawang je blog nurul ni kan...


Syukur Alhamdulillah, pada malam 14/11/12 yang lepas
dengan sekali lafaz, nurul dan hanif sah menjadi suami isteri...

Syukur Alhamdulillah, akhirnya percintaan kami hampir 3 tahun ni,
Allah panjangkan jodoh kami sampai ke jinjang pelamin... 

Layan gambar je boleh tak?




Saat saat sebelum di ijab kabul....
Nervous sangat2 waktu ni


Saat saat di ijab kabul..




Syukur sangat2 Akhirnya kami dah berada dalam satu ikatan yang sah
Moga Allah merahmati kami, rumah tangga yang baru kami bina ni...
Doakan kami ye....


nanti nurul sambung lagi untuk hari kenduri k...

daaa...

No comments:

Post a Comment