November 18, 2012

~Our Big Day~


Assalamualaikum...

Malam ni baru nak kongsikan dengan korang 
gambar masa majlis perkahwinan kami...

wedding kami ni, nurul buat kecik2 je... 
Bak kata aya dan suami "Janji makanan sedap dan tetamu puas hati"

Tema mesti la PINK... hihihi... 
Nanti nurul buat entry tentang bilik pengantin k...

Layan pic ok..




Nurul nak kenalkan yang tudung coklat tu, adalah 
Cikgu Hayati. Cikgu Nurul di SRI ABIM Kuantan...
Cikgu Yati dan Cikgu Fizah ni la banyak bantu nurul dulu 
Pernah tido kat rumah diorang tau. masa tu aya outstation rasanya...

Yang sorang lagi tu, Ida Azahari. Dia adalah MUA nurul..
Nak guna khidmat die, pm nurul je.. 
Nurul akan bagitau nombor telepon die.


Yang ni pulak OP Nurul, merangkap dua pupu nurul..
Semua boleh bila sedara sendiri jadi OP..
Tukang touchup pun boleh...
satu lagi, ZT la yang duk tolong pakaikan contact lense kat nurul.
Aurat lagi lah terjaga...



Ni adalah kawan-kawan kami dari Sek Ihsan...
Ramai lagi yang tak dapat datang...
Terima Kasih buat yang sudi hadir


Bersama husband nurul ni, Saufi Amri...
Ni lah orang yang kenalkan kami...
First date kami pun, Saufi datang ambil nurul...

Thanks to him, my friends and ALLAH. 
Tanpa mereka dan juga kuasa Allah, kami tak mungkin akan bertemu...


Kami bersama (kiri) Umi, Mak, Maklong. (Tengah) Maktok (Belakang) Aya (Kiri) Paklong


Husband, Mak, Umi dan Nurul


Yang ni pulak, Tok nurul (duduk)
(tengah) Paktam & Maktam


lepas ni nurul sambung lagi ok...

Seriusly sekarang takleh duduk lama-lama..

Daaaa...

No comments:

Post a Comment