November 18, 2012

~Our Big Day~


Assalamualaikum...

Malam ni baru nak kongsikan dengan korang 
gambar masa majlis perkahwinan kami...

wedding kami ni, nurul buat kecik2 je... 
Bak kata aya dan suami "Janji makanan sedap dan tetamu puas hati"

Tema mesti la PINK... hihihi... 
Nanti nurul buat entry tentang bilik pengantin k...

Layan pic ok..




Nurul nak kenalkan yang tudung coklat tu, adalah 
Cikgu Hayati. Cikgu Nurul di SRI ABIM Kuantan...
Cikgu Yati dan Cikgu Fizah ni la banyak bantu nurul dulu 
Pernah tido kat rumah diorang tau. masa tu aya outstation rasanya...

Yang sorang lagi tu, Ida Azahari. Dia adalah MUA nurul..
Nak guna khidmat die, pm nurul je.. 
Nurul akan bagitau nombor telepon die.


Yang ni pulak OP Nurul, merangkap dua pupu nurul..
Semua boleh bila sedara sendiri jadi OP..
Tukang touchup pun boleh...
satu lagi, ZT la yang duk tolong pakaikan contact lense kat nurul.
Aurat lagi lah terjaga...



Ni adalah kawan-kawan kami dari Sek Ihsan...
Ramai lagi yang tak dapat datang...
Terima Kasih buat yang sudi hadir


Bersama husband nurul ni, Saufi Amri...
Ni lah orang yang kenalkan kami...
First date kami pun, Saufi datang ambil nurul...

Thanks to him, my friends and ALLAH. 
Tanpa mereka dan juga kuasa Allah, kami tak mungkin akan bertemu...


Kami bersama (kiri) Umi, Mak, Maklong. (Tengah) Maktok (Belakang) Aya (Kiri) Paklong


Husband, Mak, Umi dan Nurul


Yang ni pulak, Tok nurul (duduk)
(tengah) Paktam & Maktam


lepas ni nurul sambung lagi ok...

Seriusly sekarang takleh duduk lama-lama..

Daaaa...

November 16, 2012

~we are officially married~


Assalamualaikum...

Sejak dah tukar status ni, lambat je nak update blog...
rasa macam dah bersawang je blog nurul ni kan...


Syukur Alhamdulillah, pada malam 14/11/12 yang lepas
dengan sekali lafaz, nurul dan hanif sah menjadi suami isteri...

Syukur Alhamdulillah, akhirnya percintaan kami hampir 3 tahun ni,
Allah panjangkan jodoh kami sampai ke jinjang pelamin... 

Layan gambar je boleh tak?




Saat saat sebelum di ijab kabul....
Nervous sangat2 waktu ni


Saat saat di ijab kabul..




Syukur sangat2 Akhirnya kami dah berada dalam satu ikatan yang sah
Moga Allah merahmati kami, rumah tangga yang baru kami bina ni...
Doakan kami ye....


nanti nurul sambung lagi untuk hari kenduri k...

daaa...

November 12, 2012

Seminar SM/SSM Cycle 3 : Green Leaders Group (GLAM)

Assalamualaikum..

Next week is my wedding day....
Tapi tak kesah la, sebab minggu ni nurul ada 
seminar yang sangat best, berinspirasi
dan bermotivasi....

Nak tahu apa die?
Seminar SM/SSM
Cycle 3

Green Leaders Group
Line of speaker:

CDM Adibah Karimah
CDM Al-Faath
CDM Sha Khalid
CDM Naa Kamaruddin
&
CDM Hanis Haizi
(5-6 Figures income earner)

Step by step is guided throughout this business. With the right group, so much we can achieve

Learn from the best to become one!





Full house! 300++ people with the same goal! 

To improve and change their life 360deg in and out. 
All begin here!
 Congrats to all for making the right choice! :) 




Ready before seminar. Semangat berkobar-kobar 
nak menuntut ilmu...
Bukan untuk diri sendiri, tapi untuk biz partner juga...

Majlis berhenti rehat untuk makan pagi....


Lunch time.... nyummy




Sesi bergambar semasa tea break..

Bersama DSM Waty

DDM Naemah and i

 Bersama CDM Nurul dan CDM Roslida


Dalam kekalutan nak balik ke Kuantan, 
Sempat lagi bergambar dengan CDM Nurul


 CDM Mai and i

With Our Beloved Mentor CDM Hanis Haizi


Sesi bergambar kumpulan


Group DDM Naemah


Group CDM Roslida


PB Clique bersama CDM Maisarah


PB Clique bersama CDM Hanis, CDM Raz



All Green Leaders Group