October 4, 2012

PB penting atau membazir??

Ade org ckp pakai PB ni membazir .. Membazir ke kalau kite dpt kuruskan badan & menjaga kebahgiaan rumah tangga?

 ish ish .. itukan pelaburan seumur hidup kita .. 
Pakai PB bukan jer dapat kurus malah menjaga kesihatan tau ..
 siap bleh generate side income sampai 5-6 angka tau!


Antara kebaikan yg kite dpt dari PB ni untuk sehat ialah seperti berikut:

  • mengelakan sel kanser aktif
  • senggugut
  • gout
  • migrain
  • mengelakan mendapat ketumbuhan kat payudara (cyst) 
  • athma
  • gatsrik 
  • buasir
  • sembelit 
  • rahim jatuh (bukan Rahim Maarof ye ;p)
  • melancarkan perjalanan darah
  • veriscose vain (apekah itu?? urat timbul) 
  • dan macam lagi la kan ...



Lagipun isteri ramping rahsia rumah tangga bahgia tau .. ni kajian yg cakap .. hehehe .. biarpun en suami ckp tak pe isteri gemuk tp mana kite tau itu hanya untuk menjaga hati kite .. so ape kate kite amik usaha untuk jaga hati die pulak .. sape tak sayang suami kan?








Pada yg bujang plak, jaga jaga, ada yang perhati ... so kena la jaga badan tu sket kan .. baru ade keyakinan diri .. yang dah kahwin plak, suami korang plak sedang di perhatikan .. so fikir2lah ..


Kalau nak TRY secara FREE, contactlah nurul for appointment ... tak rugi try dulu .. mcm baju gak, klau dah try tak semestinya kena beli kan .. tp klau dah try & memang rasa best, confirm la kite beli .. hehehe


Lots of love, 
FB: Iman Hasanah Musa
 Email : ruru_852003@yahoo.com
 Phone No: 014-5223490


No comments:

Post a Comment