October 14, 2012

~Our Wedding Invitation Card~



Assalamualaikum… Selamat Pagi dan Selamat Sejahtera..

Lebih kurang sebulan lagi majlis kami, Alhamdulillah kad kawin pun dah siap dan sampai…
Seronok sangat2 bila kad dah siap.. dah boleh bagi2 kat kawan2 dah…
Thanks En Tunang, pegi amik, bawa balik kuantan, and hantar ke rumah.
Adik nurul cakap kad ni mcm Photostat je, sebab warna hitam putih… huhuhu

Tapi En Tunang cakap, kad kami unik.. Retro.
Mana ada kad kawin warna hitam putih, then gambar baju kurung and baju melayu.. kad kami je..

Ni side nurul tau… Baju kurung. Jangan tersalah pulak..
Tadi Staff office dah tersalah baca dah.. ish ish ish…


Yang ni pulak side Tunang. Majlis bertandang. Gambar baju Melayu dan bersampin..

Dah siap masukkan dalam sampul dah… sape nak??
Bagi alamat k..

Jemput datang ke majlis Perkahwinan kami tau..

No comments:

Post a Comment