October 29, 2012

~B2B Contest From FarizAtie & AAWD~



 Assalamualaikum...

Selamat pagi semua... 
Macam mana Raya Haji tahun ni? best tak?
Bagi kawan2 yang baru melansungkan perkahwinan, Tahniah k...
Maafla kalau menjemput, tapi nurul tak pegi... 
Nurul bz juga, sekejap balik rumah parents, malam balik pulak rumah nenek nurul...

Raya ni lah nak buat dan kemas rumah pun.. adik2 balik cuti kan...
So ape lagi, kerah tenaga la...

Ok, sekarang nak cerita tentang 1st contest for B2B
dari FarizAtie dan AAWD

Memandangkan atie dah inform kat blog nurul, so nurul pun kene la join...
hihihihi  (padahal memang nak join pun)

Thanks Atie
 

Syarat-Syaratnya:
  1. Of Course kena 'Follow' Miszatie/Farizatie and Azmah Ahmad Wedding Decor blog dan like FB page AAWD
  2. Buat 1 entry,  copy banner contest di atas sebagai pemula entri blog (buat link ke blog atie di banner tersebut) kemudian ceritakan mengenai tema wedding korunk2 & letak template seperti dibawah dan ..atie akan terjah blog korunk untuk pilih template yang tersantek di mata atie dan suami ^_^ yeay!!! 
  3. Tag 3 orang Bride To Be 2012/2013..yang belum berkahwin ye..^_^ dan pastikan mereka  tahu mereka ditag..^_^
  4.  Akhir skali tinggalkan link blog entri anda di comment box
  5.  Penyertaan bermula hari ini 28/10/2012 sehingga 28/11/2012

    Hadiah2 menarik disediakan untuk anda oleh 
    Azmah Ahmad Wedding Decor which is my hadiah iaitu :

    Pemenang-pemenang bakal meminjam/mendapat :

    1~2 pcs bantal nikah Ottoman worth RM100

    2~Rangka backdrop pelamin with cream color worth RM100

    3~2 pcs cream carpet size 3m x 1.5m worth RM80

    4~Artificial hand bouquet worth RM70 (roses-color pink)

    5~2 pcs spotlight worth RM40

    p/s: Pemenang adalah tertakluk kepada pihak atie dan suami untuk tentukan..^_^
    Hadiah2 tidak boleh dibuat contest dan hanya boleh diberikan kepada orang lain atas persetujuan pihak AAWD
 *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

  1) Tema Wedding


Nurul ni sangat suka tengok cerita Jepun, Korea, Taiwan. Dari kecik tengok sampai 
sanggup lambat ke kelas agama dan tuisyen sebab nak tengok drama tau... 
 Dari situlah timbul minat dan mengimpikan satu majlis perkahwinan yang 
SIMPLE, CANTIK dan ala-ala JEPUN


Bunga Sakura kan terkenal di Jepun, dan sinonim dengan warna pink..
Oleh sebab itu nurul gabungkan warna pink, putih dan bunga Sakura...

Agak-agak, lawa tak tema nurul nanti??
 
Nurul selalu berangan-angan pelamin kami nanti belakang sekali ada kain putih
 menunjukkan kesucian dan kebersihan ditambah dengan penggunaan ranting2 kayu 
bersama-sama bunga Sakura untuk dijadikan hiasan pelamin. 
Bagi tambah seri.
Kemudian, tambah lampu-lampu yang diletakkan di belakang kain putih tu, 
dengan cahaya yang tidak terlalu terang, memberi impak romantis 
kepada mempelai..

Nurul yakin Puan Atie dan Azmah Ahmad Wedding Decor & Events la yang 
dapat merealisasikan impian Majlis Perkahwinan Nurul ni.. 




2. Tag 3 kawan

  1. faiz
  2. dewi
  3.  afwa


Den takdo pelamin ni... Kalau menang, syukur Alhamdulillah...

Tapi kalau ikut tarikh due date, 28/11/12
majlis nurul 15/11/12...

Redha je la...


thanks Atie, bagi peluang kat nurul mencuba nasib... 

2 comments:

  1. Assalamualaikum...ayong join contest ni jugak...all the best for us!!aamiin... =)

    ReplyDelete
  2. hi awak,kita wat GA tau. tp simple je la :)

    kat sini ye http://honeylalala.blogspot.com/2012/11/jom-join-giveawaykomen-oh-komen.html

    =)

    ReplyDelete