September 16, 2012

Wedding Prep dan Raya Kami


Assalamualaikum..

Still dalam mood raya walau pun syawal dah habis...
majlis dah tak lama dah, jadi kalau tunang balik tu,m memang ada je aktiviti kami.

so, pagi2 sudah mengacau kak Mas..
Nurul memang recommend Kak Mas pada kawan-kawan B2B kuantan.

Baju yang first nurul hantar pada kak mas, baju tunang nurul..
sedap pakai tau...
tu yang baju nikah n baju bertandang hantar pada kak mas..
design memang kak mas tanya pendapat kita dan kak mas tak lokek idea..
senang berurusan la kiranya..




Then petang tu, kami beraya di rumah kawan kami, yang kami panggil Gojes..
still tak cukup korum ni... kalau cukup, memang meriah la..


 Kak Mas cakap kain nurul tak cukup lagi untuk buat dress..
So kami pegi nagoya, tapi kain yang sama dah takda...

Then pergi ke Kedai Kain, ala dekat Pasar Besar tu.. 
Berhadapan dengan KFC Pasar..
Kedai ni, memang selalu pegi.. Umi suka beli kat kedai ni..
Selain harga murah, banyak pilihan.. Siap boleh tawar lagi tau..



Dah jumpa kain yang dicari, p balik jumpa kak mas, hanta kain nurul...
Lega sangat2 sebab dah settle...

So tunggu 20hb 9 ni pulak tuk first fitting...

Doakan baju nikah nurul lawa k... 
tak sabar nak pakai ni...
hihihihi (gedik)

No comments:

Post a Comment