September 11, 2012

~Terengganu, hunting wedding ring and shopping hantaran~


 Assalamualaikum...
Last week ada Hai-o mengadakan Majlis Award Di Dewan PGRM Cheras.
Excited nak pergi dengan my biz partner..

Lunch tu, set dengan my another biz partner,  Ess Nana tuk fitting adik angkat die..
 and lunch together gether..




 Lepas opis, nurul tunggu la waty datang pickup.. berdebar2 juga ni..
Then waty call and cakap tak dapat pergi, kerana berlaku sesuatu..
Tak dapat la pegi... huhuhuhu... sedih sangat..

Tapi takpe, tunang ajak berjalan-jalan hantar adik ke umah sewa di KT
Happy lah.. Happy lah...
First time dapat jalan2 ngn tunang jauh2 mcm ni..
Seronok pun ada.. hihihi

 Our Driver that day.. Ofcoz la My Mr Fiance
Agak laju la En Abang drive kereta

First place kami singgah, Keropok Losong Adik Beradik.
Kalau dekat Terengganu tak sah kalau tak cari Keropok Losong..
Kedai ni penah masuk TV tau..


 Sempat la berpose pose kat kedai ni..
layan je la...


 Last destinasi selepas lunch dan hantar adik tunang,
kami singgah Masjid Terapung..
Salah satu simbol Negeri Terengganu..



Keesokkan harinya, kami keluar lagi.. dengan misi mencari cincin kawin kami...
Jalan punya jalan, kami nampak jam dan kasut..
Harga pun berpatutan, dan terus grab la..
Malas nak banyak fikir dah..
(Gambar dalam plastik and paperbag je k.. nanti tak surprise pulak)




Sebelum balik, singgah Kedai NATELLO dulu..
ukur badan dan hantar kain untuk baju nikah En Tunang

Memang nurul recommend pada B2B yang En Tunang mereka belum ada tailor,
boleh hantar pada abang ni..
Abang ni dah 14thn berpengalaman menjahit.
Wife abang ni, memang nurul kenal sangat..



Nanti nurul sambung lagi k... daa...


2 comments:

  1. nurul natello ni kat mana eh ? hehe. nk anta baju incik tunang jg rasanye.

    ReplyDelete
  2. Dekat taman tas.. Sms nurul la kalau nak g.. Kedai ni tutup hari ahad. Tp kalau cuti umum, tak pasti la pulak..

    ReplyDelete