September 11, 2012

~2 Syawal~

Assalamualaikum..
Maaf sebab dah lama tak update..
Line celcom nurul sangat slow... 
tunggu la nanti bila tunang cuti lama sikit, nak ajak p terminate line ni..
geram sangat2... bayar dengan tak bayar, sama je..

ok, jangan marah2 pagi2 ni nurul...
kita sambung dengan raya ke dua..
best sangat sebab family toksu dari Kota Gelanggi datang...


 pape, kita makan dulu k...
dah kenyang baru boleh sembang2 lagi..

 ramai kan.. best tau.. seronok sangat..
tapi ni pun belum cukup ni.. 
ramai lagi tak ada..

ni nurul dengan makcik zurina.. 
kami bride to be...
glowy2 tak muka kami?? hihihihi

nanti sambung lagi k..
GM dah masuk opis dah... 
Bye2

No comments:

Post a Comment