August 14, 2012

Segmen : Ucapan Aidilfitri

Assalamualaikum...
hari in dah 25Ramadhan dah.. Sedar tak sedar, lagi 5 hari nak sambut 1 Syawal..
Ok, hari ni nurul nak join segmen dari apit ...
memang nak join sejak cik jijah menang dapat doodle..
 sebab takda doodle lagi..
 Kemudian klik link dalam blog apit

Insyaallah baju raya tahun ni warna Unggu...
Guna kain hantaran hari bertunang hari tu..
Jimat, tak payah beli kain dah... hehehe
  Untuk nama pada doodle, nurul nak gunakan Hanif dan Hasanah.

 Ucapan Aidilfitri ditujukan kepada family, future in law, apit,
kawan kawan terutama dan kawan kawan blogger dan B2B group serta leader leader and Biz Partner.
Nurul nak memohon maaf kepada yang mengenali nurul sekiranya nurul ada membuat korang ada tersinggung dengan apa yang pernah nurul tulis dalam blog dan bersembang dengan korang..
Nurul hanya manusia biasa yang banyak kekurangan dan khilaf..
Selamat Hari Raya Aidilfitri

Maaf Zahir dan Batin ^___^



Oh ya... Tarikh Tutup:
 Bila apit cakap tutup, baru tutup lah...
heheheehe...
 jom join sementara ada masa...
nurul nak tag 

3 comments:

  1. hehe yeyy join! selamat hari raya yunk...

    ReplyDelete
  2. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

    http://3.bp.blogspot.com/-TFpI4USs9h4/UC0ydSnXlNI/AAAAAAAALLs/D_P6HbXrqck/s1600/Hanif.png

    ReplyDelete