July 25, 2012

my guestbook idea

Hai Assalamualaikum...

Korang buat ape tengah hari ni?
ada yang makan ke? heheheh
selamat berpuasa tuk hari ke lima...

ok, hari tu nurul penah publish kat group B2B yang nurul dah pening 
cari idea tuk guestbook.. 
Siap mintak satu dari dhiera.. hehehehehe...

Hari tu masa jumpa exrix, die cite tentang guestbook sape tah...
then tunang cakap die nak buat simple je, 
print atas A3 then main cop2...
waktu tu memang takda terpikir paper pun...

then hari ni, macam bese la berjalan2 di alam maya, nurul jumpa ni...




Lawa kan? nanti korang leh framekan
then gantung kat dinding rumah...

Ape lagi, terus la mencari kat pakcik google...

Idea 1



Idea 2


Idea 3 


Idea 4

korang rasa mana yang cantik?

7 comments: