July 5, 2012

Contest: Like, Post & Win RM600*

Selamat pagi... Assalamualaikum..
Entry di pagi 15 Sya'ban.. 
Bila takda kerje, nurul suka berjalan-jalan, terjah blog orang la dan mencari idea.

Nurul kenal kina ni, tapi kina tak kenal nurul.... hehehehe
belum pernah jumpa lagi...
harap nanti wedding nurul, kina balik kuantan dan boleh attend la...

Nurul suka masuk blog kina dan link yang paling suka masuk 
banyak idea Kina yang boleh nurul gunakan...

*macam tu la orang yang takde idea... 
cedok idea orang la jawabnyer...
hehehe...

so, bila dah masuk blog kina, baru perasan ada 
Contest: Like, Post & Win RM600*


1) Like fanpage Journey of Bride to Be & penaja hadiah kita TheshopAblog
2) Like post Contest : Like, Post & Win RM600* di sebelah bawah kanan post ini. 
3) Post satu entri seperti berikut-
  • Tajuk: Contest: Like, Post & Win RM600*
  • Serba sedikit tentang Journey of Bride to Be by Shakina Farhan ni.
  • Serba sedikit tentang contest & hadiah contest ni.
  • Bebas menulis dalam point form ataupun karangan ataupun gambar.
  • Nak buat sticky post atau tidak terpulang.
4) Hanya satu post sahaja diterima (samada di blog atau note di facebook)
5) Tinggalkan link entry+nama facebook anda di blog 
atau share note facebook di fanpage Journey of Bride to Be bagi yang tiada blog.


Kategori

Pemenang Kategori Pertama:
Satu penyertaan untuk entry yang paling best

Pemenang Kategori Kedua:
Satu penyertaan blog yang paling tinggi referral

Pemenang Kategori Ketiga:
Tiga penyertaan yang dipilih secara random

Jadi kita akan ada 5 Pemenang semuanya!


Hadiah


Kategori Pertama :
1 x Telekung Sulam Imported (worth RM100) + 14 complete pack 3D Crest Whitening Professional Effect (worth RM135) + Tony Moly Lip Tint (Worth RM18)

Kategori Kedua:
1 x 14 complete pack of 3D Crest Whitening Advanced Vivid (worth RM125)

Kategori Ketiga:
3 x 7 trial pack of 3D Crest Whitening Professional Effect (worth RM75) + Tony Moly Lip Tint (Worth RM18)

Total semua hadiah dari penaja kita ni? Worth more than RM600!
Boleh jenguk blog TheshopAblog untuk product-product ini.


Dateline: 4 Julai 2012 - 10 Julai 2012 
Pemenang akan diumumkan: 12 Julai 2012


Bagi yang nak join, jom cepat-cepat join...

* Harap entry ni dapat menarik perhatian juri... hehehee
Mana tau boleh menang kan?
Dapat hadiah..
Amin...

3 comments:

  1. gudluck dear and all the best :)

    ReplyDelete
  2. wedding iman bile? hee..mana tau kina balik time tu..all the best dear!

    ReplyDelete
  3. bestnyer entry mesti menang nih..hehehe

    ReplyDelete