June 26, 2012

~my best weekend~

Assalamualaikum...
Maaf lambat nak update blog... huhuhuhu
 
Baru ni nurul sempat ke Putrajaya untuk berjumpa dengan
faiz dan kawan2 B2B dengan niat
nak  hadir Wedding my leader Ct Nurwaty


~Jumaat Malam~

semangat nak pergi Putrajaya... nak jumpa faiz
then kenduri and sharing Biz la...

 sampai je umah faiz, faiz tunjuk kek red velvet ni...

tarang tarang...




tengok kek ni, memang terliur la...
 bila dah rasa, perh... memang sedap...

Ada lagi, Cheese Tart pulopp..

sedap wehh...


kalau ada sesiapa nak tempah, pm je kawan nurul,
faiz atau fbnyer Izah Zan

~Sabtu~



 Kami berdua bergerak ke cyberjaya tuk pickup Dewi...
 
 
 Faiz, Dewi & Nurul...
Bergerak ke kenduri waty


 Guest Book
kami bertiga pakat conteng...
hehehee

makan dulu, perut sydah berkoroncong ni...
makan sambil tengok keadaan sekeliling...
sayangnye dalam sibuk duk pandang2 lupa pulak nak tangkap gambar...

ni la rupa pelamin Waty...
simple je kan..

Ni pulak baju waty... Flowy giler...



Lepas siap makan, kami pun nak terus ke KL la...

Tapi sebelum tu, sempat lagi amik stock




Kami ke Semua House Tuk Faiz berbincang design baju dengan Am..
Bagus tengok Am ni design... teliti kerjanye...
Kalau lah belum hantar

 

then kami ke Kedai Bunga Reben...






 Banyakkan barang kat sini?
murah-murah tau...

Kemudian selepas siap beli barang,
kami ke bangi pulak...
ke kedai Yummie Bakery
Faiz nak cari bahan tuk buat tempahan

 







Lepas habis shopping, kami ke pasar malam untuk
mencari makanan...
kelaparan tahap gaban...
hehehehe

~Ahad~

Mulakan pagi dengan pemandangan


 Nurul tengok faiz buat cup cake yang di tempah oleh kawan group B2B
Raja Zubaidah
Lawa tak?


Kami keluar tuk cari tiket selepas tengah hari...


 Kat Putrajaya takda tiket ke Kuantan, kami ke Kajang



Kat Kajang pun takde tiket, jadi kami ke Pekeliling...


 Dari Pekeliling, kami ke Berjaya Times Square...\\
Lawanye tengok tempat ni...
Tak puas pegi sekejap sangat







Ok, masa nak balik dah...

memamg best la berlari kejar bas...
ngan beg plastik terputus, kek terjatuh...

Orang kat Pekeliling pandang2 je...
memang jadi kenangan seumur hidup...


Da... nanti nurul sambung lagi k





No comments:

Post a Comment