May 18, 2012

update pukal... dating, part time...

Hai, Assalamualaikum...
Selamat malam semua...
nak tidur dah ke?


hehehehe


First Movie after engagement

Sekian lama lepas tunang, ni la kali pertama tengok wayang
berdua...

setiap kali jumpa, kami mmg tak tau nak g mana...
kadang2 kami makan dan die hantar balik rumah...

kali ni En Tunang request nak tengok wayang cite AVENGER

ape-ape je la bang...
layan je...

 sambil tunggu nak msuk cinema, 
kami makan ayam XXL...
Ok la, pedas dan sedap...
siap ada majalah tuk bagi customer baca sebelum pesanan siap..


pastu terus masuk cinema la...
GSC ECM Kuantan






Lepas habis, pe lagi kami balik la...



Bye...
jumpa lagi bulan depan...

Part time di OUM


Nurul adalah salah seorang ex student Open University Malaysia
Cawangan Pahang...

So, bila tau OUM memrlukan part time tuk bantu diorang semasa
pendaftran student baru...
ape lagi, memang tak melepaskan peluang la..


assistant yang pemalu sangat-sangat merangkap bakal adik ipar...
hehehee
sepat la korek2 rahsia tentang abangnye
bakal mak mertua...
hehehee






tunggu student datang amik module...
sempat main games tau...
dah la ujan lebat sangat2 masa tu...
masa ni memang tak ramai orang datang amik module kat kami...
memang bosan sangat2 la...

 ok nak balik dah...
yeah....



tu je cite malam ni... nite kawan2


Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment