May 7, 2012

GA - JADI CANTIK KEKAL CANTIK DENGAN

Syarat-syaratnya :
1. Buat satu Entry dengan Tajuk : "GA - JADI CANTIK KEKAL CANTIK"
2. Tiada paksaan untuk menjadi follower blog ni... terpulang kepada u'all nak follow 
atau tak?...
3. Sila tinggalkan link entry anda diruangan komen.
4.Jadikan Entry ini sebagai sticky post selama 1 hari dalam blog anda
5. Apa yang perlu ada dalam entry anda. Anda hanya perlu copy and paste ayat kat bawah ni jer ea (dari garisan atas ke garisan kat bawah tu jer, termasuk pic tu ea)... (apa yang anda nak tambah dalam entry anda itu terpulang pada anda, tapi ayat dibawah ni mesti ada)
6. Linkkan semula entry anda ke link ini
 
 ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
 
Runsing dengan kulit muka yang bercela? berjeragat? jerawat? parut jerawat? dan masih tercari-cari produk muka yang sesuai dengan anda? Usah bimbang, kini anda boleh memiliki kulit muka yang lebih halus, licin dan gebu dengan Everlynn Skincare...  

EVERLYNN dihasilkan daripada formula Perancis & Switzerland dengan menggunakan tumbuhan – tumbuhan, buah-buahan dan sumber semulajadi di dasar lautan. Selamat & Halal digunakan, diluluskan oleh KKM..
Everlynn Skincare didatangkan dengan set lengkap untuk kegunaan harian.. 
 1. Everlynn Skincare Set (trial)
- sesuai untuk semua jenis kulit. Membantu atasi masalah jerawat, jeragat dan parut jerawat dengan penggunaan yang konsisten.
 2. Everlynn Collagen Serum
- Membantu membaiki tisu kulit dan melindungi daripada cela, embantu meningkatkan keremajaan kulit dan mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan kecil.
 3. Everlynn Purifying Treatment Set 
- Khusus untuk kulit berjerawat yang serius
 4. Everlynn Oxygenate Collagen Sheet Mask 
- membantu mengurangkan atau mencegah jerawat
Ramai yang telah menggunakannya dan feedback yang diperolehi amat positif...
Testimoni Pengguna yang telah menggunakan Everlynn Skincare
Testimoni 1 :

Testimoni 2 :
Untuk maklumat lanjut hubungi:
1. 019-4296 954 (Siti)
3. ADD di FB : Siti Zaleha Everlynn
 
 ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
 
Good Luck kawan2
 

3 comments: