May 18, 2012

update pukal... dating, part time...

Hai, Assalamualaikum...
Selamat malam semua...
nak tidur dah ke?


hehehehe


First Movie after engagement

Sekian lama lepas tunang, ni la kali pertama tengok wayang
berdua...

setiap kali jumpa, kami mmg tak tau nak g mana...
kadang2 kami makan dan die hantar balik rumah...

kali ni En Tunang request nak tengok wayang cite AVENGER

ape-ape je la bang...
layan je...

 sambil tunggu nak msuk cinema, 
kami makan ayam XXL...
Ok la, pedas dan sedap...
siap ada majalah tuk bagi customer baca sebelum pesanan siap..


pastu terus masuk cinema la...
GSC ECM Kuantan






Lepas habis, pe lagi kami balik la...



Bye...
jumpa lagi bulan depan...

Part time di OUM


Nurul adalah salah seorang ex student Open University Malaysia
Cawangan Pahang...

So, bila tau OUM memrlukan part time tuk bantu diorang semasa
pendaftran student baru...
ape lagi, memang tak melepaskan peluang la..


assistant yang pemalu sangat-sangat merangkap bakal adik ipar...
hehehee
sepat la korek2 rahsia tentang abangnye
bakal mak mertua...
hehehee






tunggu student datang amik module...
sempat main games tau...
dah la ujan lebat sangat2 masa tu...
masa ni memang tak ramai orang datang amik module kat kami...
memang bosan sangat2 la...

 ok nak balik dah...
yeah....



tu je cite malam ni... nite kawan2


Assalamualaikum

May 17, 2012

FOC TRIP LONDON+PARIS

Assalamualaikum semua...

Malam ni nurul rasa best sangat...

nak tau sebab ape??

CDM Kak Ana dah announce yang next FREE 5star Trip ialah








Dan




 


mesti korang dah boleh agak kan?


hehehe...


LONDON+PARIS

Best kan?


memang best gila kan...

dah la FOC Trip...
semua company taja, dari hotel,
jalan-jalan dan makanan



kita perlu bawa duit tuk shopping je....



so, ape lagi....

Be part of us la...

Jangan segan-segan PM kat FB

atau

Telepon saya je...




Lots of love,Nurul
014-5223490

May 13, 2012

khamis yang mengujakan ~kuantan-paka~

Assalamualaikum...
Hari khamis yang lepas, nurul di beri kesempatan untuk bertemu 
dengan tulang belakang Biz PB di Kerteh...
alhamdulillah...


Layan gambar k...


ada patut tiket warga emas??
muda lagi lorr...


 amik gambar dalam bas...
sebenarnye nak amik gambar orang sebelah...
lelaki, tido himpit2 orang... adoi...

last2 die tegur... la, auw rupanye...
hehehehe




Indahnye malam di Paka...
Plant Petronas..


then terus masuk O-groupdi Smart Reader Paka

class by CDM Maisarah


 Biz Partner yang khusyuk mendengar



after class, bergambar la...
bukan senang nak jumpa diorang yang hebat-hebat ni


layan...










 besarkan group kat Paka?
mmg best dapat bertemu diorang...



after sampai kuantan, 
pening kepala gila2...

pe lagi, pengsan dulu la....

petang sikit baru jmpa doc...
dapat MC dan surat refer to pakar saraf Kuantan Specialist Hospital


Lepas jumpa Doctor, terus pegi ECM...
Ada Personal Touch dengan CDM Maisarah...

Sebab jarang jumpa dan pergi class,
bila Leader turun, masa ni la kene kutip ilmu sebanyak yang mungkin...



 That all my happy day...
 Nite korang ^_^


May 9, 2012

QARMASUTRA BLOGGER PROJECT by Qarmasutra Weddings and Events


 
Assalamualaikum Semua...

Lama duk fikir dan cari idea tuk buat entry ni...
Bukan calan-calang entry ni...
hehehe...


QARMASUTRA BLOGGER PROJECT


Rules and regulation

1. Dont forget to attach together QARMASUTRA BLOGGER PROJECT banner into your blog and make it as your header and cover for you Facebook profile . its Compulsory !

2.Once you have write your entry , let us know , kindly link it here and email us at qarmasutra@gmail.com . Then we will inform you the next stage .

3. This project is open for those who will get marry from JULY to DECEMBER 2012 . We are pack on june , sorry dear.

4. There will be a transportation and labour charge for the grand price and first runner up . For the second runner up , it is a self pick up from our place.

5. Tarikh tutup is on end of MAY 2012


*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~




Korang kenal tak Jejaka di sebalik Qarmasutra ni?
Yang hasil kerja mereka ni selalu memikat hati dan bikin
B2B pengsan seketika...
hehehehe

Nurul kenalkan ok...

jeng 




jeng

 

Mereka adalah



 



Ben Firdaus Azraai

Diploma and Degree holder in Bach. (Hons) Interior Architecture of Architecture school
at UiTM Shah Alam Malaysia .
5 years experiences in practising and applying ID + Deco + Construction Works



 



 

Anuar  Haikal

A Matriculation grads in Physics .
Student of Bach ( Hons ) Interior Architecture of School of Architecture ,
UiTM Shah Alam Malaysia









Kita tengok pelamin hasil kerja mereka ok...



Pelamin












Semua pelamin lawa-lawa belaka...

Boleh pengsan... hehehehe

Tapi ada satu pelamin yang nurul tengok terus terpikat...

Nak tau?

hehehee...


Pelamin Impian Nurul


Unik kan pelamin ni?

siap ada susunan bantal-bantal lagi...

cute sangat2...

Lain dari yang lain....

kan?

kan?


Tak sempurna sesuatu majlis perkahwinan tanpa hantaran...
Sekarang kita tengok pulak kekreativiti mereka dalam membuat hantaran...

Hantaran










Macam mana?

Lawa tak?
Lawa giler kan…

Menarik tak?
Menarik giler kan…

huhuhuhu...


Bunga tangan Pengantin Perempuan seperti wajib ada kerana tanpanya
Pengantin kurang berseri di majlis perkahwinannya...



Hand Bouquet




Event Lain

Birthday



 

Majlis Kesyukuran




Safi Rania






Carrie Junior Relaunch Product




Glow Product Launching



 
ok done...
Tq to QARMASUTRA WEDDING & EVENTS my post and entry setakat ini sahaja...
Tolong like Nurul kat FB ok…

If you have any inquiries about QARMASUTRA WEDDING & EVENTS services, kindly email at qarmasutra@gmail.com or you can directly call Anuar at +60173056449 or Ben at+60127603812 for further detail and information .