April 19, 2012

wordless thursday-My First Lunch Date with En Tunang

Assalamualaikum...

Hari Khamis yang sangat indah...
Malam jumaat yang dihujani hujan rahmat...


Sebenarnyer tak tahu nak cerita ape cuma,
hari ini adalah hari pertama dapat lunch dengan tunang pada hari bekerja...
Maklumlah kami masing2 bekerja.
Sorang Shah Alam, sorang Kuantan...
Kebetulan die balik sebab ada kerja kat Pekan...

Masing-masing cakap takpe kalau tak dapat jumpa...

alhamdulillah kerja En Tunang settle awal..
then die call ajak lunch sama2...

amik gambar dulu..

En Tunang buat muka comel selepas kenyang makan...
Rasa comel sangat la tu...
hehehe
jom pi cari tiket...

"Cik, ada tiket ke Shah Alam pukul 5.30 petang tak?"
Baik punya posing...
hehehe

 ok... dah sampai area opis dah...
sekejap je rasa dapat jumpa...
serius bebenor muka orang kat sebelah...

buat muka comel dulu... hehehehe
muka makin tembam la...
huhuhu

 ok, time up... pukul dua dah...
masa tuk kembali bekerja...
abang nak balik dah....




Last snap pic...
"tata sayang"



Hati macam melayang-layang dibawa pergi...
huhuhuhu...

Jumpa hari sabtu ye...


No comments:

Post a Comment