April 24, 2012

weekend~part two~


Bangi-Mines

Assalamualaikum...

Part two ni ni nurul nak sambung cerita pada hari Sabtu...


Kami bersarapan area Bangi...






Gerai Azura...
Rasa macam pernah datang tempat ni...
Zaman muda-muda dulu kot... hehehehe


Then kami teruskan perjalanan ke Warta, Bangi Utama
tuk ke pejabat Syakira



 Farah dan Syakira


Three of us...
Tq to Syakira's officemate sudi snap pic kami


Perjalanan kami di teruskan ke MINES



ala, tak tau kat mana la pulak.... tengok map dulu...


bestnye bila tengok kat bawah... macam kat venice la pulak...
rasa macam nak terjun kebawah je
 kebosanan apabila Encik tunang lambat


then lepas Encik tunang sampai, kami tinggalkan encik tunang dengan bf farah...
hehehehe... nakal tak kami...
kami pergimcd for ladies talk...




jumpa kek besar... kan bagus kalau kek kawin sebesar ni...
mimpi je la nurul...
heheeheh

after makan, kamijalan-jalan ke bangunan sebelah...
orang lelaki bila nampak cd games...


Bila dah rasa bangunan sebelah tak menarik,
kami balik mines semula





ok, part two sampai sini je... nanti nurul sambung cite pada malamnye ok...
Good night semua 

No comments:

Post a Comment