April 25, 2012

weekend~part three~

 Hai-o Diamond Night 2012, MIECC



Hai... Assalamualaikum..
Malam ni nurul tulis lagi... hehehee

malam ni nak cerita tentang Diamond Night...
Glam gitu..
 Manakala yang naik stage, baju2 semua lawa2...
ala-ala artis gitu..

Layan gambar je la k..





First sekali amik gambar dengan 
my Biz Parter dulu...

Then jumpa leader yang berjaya...
Kak Maisarah..
Comel dan sangat friendly orangnyer...


kemudian bergambar dengan Leader yang terkenal di Kerteh, Kak Roslida
Orangnya lawa dan baik sangat...

dan yang penting... baju tu, Ya Allah tak berkelip nurul tengok tau...
dari bilik hotel sampai la nak habis majlis...
Adore gila la...
hehehehe


Ni pulak Kak Nurul...
Baju Kak Nurul pun lawa kan?


Kami bergambar dengan Naemah 
leader dari Kerteh juga...
Leader yang sangat amik berat tentang 
Biz Partner...
Mengharapkan kami semua selesa sepanjang majlis dan 
makan dengan kenyang




Menangkap Kak Mai untuk bergambar
 dengan kami...
hehehehe...
Bukan selalu dapat jumpa dengan leader2 ni...



Majlis dalam dewan dah habis, jadi sesi bergambar di luar...
Bersama leader yang glam gi tu...

Layan...






Lots of love,Nurul
014-5223490


No comments:

Post a Comment