April 23, 2012

Weekend~part one

Assalamualaikum...

Minggu adalah minggu yang best sangat buat nurul..
jadi nurul akan update part by part la... hehehehe



Hari jumaat after office terus rushing ke bus stand, 
Takut sangat bas tinggalkan nurul...


 Terminal makmur dalam pukul 6petang...
tak ramai orang pun...

 
 akhirnya bas yang di tunngu sudah tiba... 
20minit tunggu bas terbukak tau...
semangat tak?
hehehe
excited nak naik bas 2tingkat
tepat 6.30 petang, bas bergerak meninggalkan bandar kuantan

 Baru tinggalkan bandar kuantan, hujan pulak...
mendoakan tiada ape yang berlaku dan semoga selamat tiba di Kuala Lumpur



 Akhirnya selamat juga tiba di Kauala Lumpur
dalam pukul 10.30 malam...
Alhamdulillah...

Ini lah kawan nurul yang pickup nurul kat Pekeliling...
Thanks Syakira...
  Dah lama gila tak jumpa...
seronok bertemu kamu...



~sambung part 2 ok...~

No comments:

Post a Comment