April 27, 2012

weekend~last part~

ICT, Putrajaya, Jalan2 & Balik..

Assalamualaikum...
malam ni nurul nak habiskan cerita ni...
hehehehe...

After Diamond night, dalam 12.30tengah malam
Kawan2 nurul ambil nurul...
Ingat ke nak terus balik, rupanye diorang nak bawa nurul jalan2

Nak tau pegi mana???
hehehehe..

Layan..

 Drifter that night.. hehe


ICT... 
Dah lambat sampai, jadi tak banyak la yang boleh masuk
 dan main...
Naik wheel je la...


Ajak En Tunang, tapi die tak mau join...
Xpe, leh enjoy dengan kawan2

 Beli tiket...


Layan pic kami bertiga





 Macam princess pun ada malam2 pakai dress..
hehehe











Then shoot to Kuala Lumpur, lalu putrayaja, pusing2 je
Coz jalan sesak...

 ada pulak request ke Mcd Bangi...
Layan je korang ni...
Bukan selalu pun

Pukul 5 pagi baru sampai rumah...
memang ngantuk gila la...

Pas tu terus tido...

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


Keesokannye, ternampak penimbang...
Maklum la dah ramai cakap nurul ni makin tembam sejak pakai PB...

Alhamdulillah, berat tetap tak berubah walaupun 
selera makan makin bertambah...

 Maintain 49kg tau

Besar pulak kaki nurul ni...
hehehe



 Tibalah masa untuk pulang...
Driver tak tau jalan dalam KL, Co Driver lak, tak sure jalan..

Maka sesat lah kami area pudu...
tempat yang selalu jammed lak tu...
Nak naik tren, diorang tak bagi...

Doa jela agar bas tak tinggalkan nurul....
huhuhuhu


Alhamdulillah, kawan diorang datang tunjuk jalan...
Lupa pulak nak snap gambar diorang...
hehehehe


 Jom makan...


 tak bape ramai orang pun...
harap sedap la..



 En tunang dengan gift dari Company Hai-o


 Minum dulu



 kemudian, tiba lah masa tuk berpisah dengan En Tunang
nak balik ke kuantan dah...



tak mau la tunjuk gambar...
tetibe rasa nak nangis tinggalkan tunang....
huhuhuhu....





ok lsh.. ish, nanti nurul update lagi k...

Good night semua...
selamat berhujung minggu...








4 comments:

  1. sib baik hang xsnap...hahaha..kami semua pemalu :P

    ReplyDelete
  2. uik..jgn la..alu ler...xcaye tanya la si farah 2..betul....

    ReplyDelete