April 4, 2012

Shopping lagi...

Assalamualaikum....

Nurul happy sangat-sangat sebab barang yang nurul pesan
kat kawan B2B nurul, akhirnya sampai juga...

Kenal diorang ni xlama pun... xpernah jumpa pun...
tapi sangat2 hargai bantuan mereka...
Mana da jumpa kawan yang baik macam dorang ni...
terutama kawan2 dari group B2B...
sangat sporting, memahami dan pembakar semangat...
Yang penting diorang ni sangup bagi pendapat dan ajar ape yang kita tak tahu
dalam preparation wedding kita...
seronok duk dalam group yang ada kawan2 mcm diorang ni...




First sekali shopping Felt tuk doorgift nurul...
Yang tolong belikan adalah Reen


nak tengok ape yang reen tolong belikan?




jom tengok...







isinyer....





jeng...











 jeng...





20meter felt
600 pcs hp strap
700pcs brooch pin



beg proton tu tunang yang bagi...
kredit to my fiance...
tolong bawa balik barang yang berat2 ni...
Sayang abang... hehehee





ada lagi ni....


barang ni pun nurul pesan kat faiz, kawan B2B juga...
Dah lama pos tapi nurul tak menyempat nak pegi ambil...
maaf ye faiz...




nak tengok tak?



nak ?






nak?




banyaknye faiz balut plastik...
macam nak seksa nurul je ni....
dah la tak sabar nak tengok...



akhirnya....







tadaa....





6pcs inner tudung...



leh la melaram pas ni...


hehehehe...



Lots of love,Nurul
014-5223490






2 comments:

  1. nurul..... mula2 dah balut 2 nampak benda dlm... lepas 2 balut lagi.... nampak lagi, smpai kat pej pos... dia bg beg parcel 2.. ehehehehehe.. so banyak la balutnyer.. hihihihi

    ReplyDelete