April 10, 2012

minggu yang sangat best

Assalamualaikum... 

Rasa lama tak update blog....
hehehe
maaf ye kawan-kawan...


ok, start dengan hari jumaat k...

Lunch dengan leader dari kerteh...
memang terasa aura ke Guangzhou bila bersama Naemah...


My biz Partner turun kuantan tuk sharing biz ni ngan my officemate, Farah



then hari sabtu add hoc g kenduri kawan lama... mmg lama  takjumpa lepas form5
jumpa pun pada wedding day halimah
pergi pun coz adik nurul ajak coz die dah berjanji ngn adik ipar kawan nurul



ni pulak pengantin lelaki adik kawan nurul n wife...
satu sekolah semasa sekolah menengah dulu
yang cubby tu adik nurul la... hehehe
comel kan? kuat kritik n hantu cite korea..


malamnyer, mak sedara nurul nak balik kedah dah...
snap gambar dulu dengan umi sebelum naik bas...


Hari ahad, nenek nurul tak sihat...
cirit birit... kesian sangat coz nenek nurul dah tak boleh berjalan
mengesot je la...

lepas nenek nurul makan ubat, 
nurul, umi dan aya keluar pergi giant..

sambil berjalan-jalan
nampak kek macam sedap je...

dah habis shopping barang dapur
then lepas sembahyang magrib, misi 
di teruskan ke kuantan parade...
umi nak cari kasut...

jom tengok gelagat umi nurul cari kasut and sandle





payah la... memilih bebeno... hahaha
padahal anak pun sama gak...

then nurul nampak pulak kasut ni...
lawa juga...

ni pun lawa juga...

ok... itu sahaja, nanti nurul update lagi k...




Lots of love,Nurul
014-5223490

No comments:

Post a Comment