April 1, 2012

Dating, shopping and Hunting My Wedding Heel

Assalamualaikum...
Dah lama tak update blog....
sejak pindah department ni, susah sikit la nak bukak internet kat opis...


Nurul happy sangat sebab sekian lama baru dapat jumpa En Tunang...
(sebulan je pun... hehehee...)


En Tunang yang boring tengok Cik Tunang shopping

 
nak juga shopping tu.. hehehee

then kami berjalan lagi...jalan punya jalan
tetibe nampak pulak dark purple clutch ni...
sama tema kan? hehehehe...
harga boleh tahan...


then teruskan berjalan tuk hunting heels..
Nikah. Tema Gold Creme

Dark coklat pun macam lawa

Ni pulak tuk bertandang. Tema Oren Putih


Pilihan hati.... nanti teaser k...
Lagi pun 8bulan lagi majlis kami..
hehehe


Lots of love,Nurul
014-5223490

2 comments:

  1. hehehe... tq ummi... still duk cari2.. tunang dah pesan, pastikan heel yang awak beli awak boleh pakai lepas majlis...

    ReplyDelete