April 11, 2012

Cuti Pertabalan Agong cara saya

Hai...
Assalamualaikum...


Hari ni adalah Hari Pertabalan Sri Paduka Dipertuan Agong


Jadi nurul dah plan tuk jumpa kawan nurul tuk sharing biz nurul with 
Premium Beautiful...
Partner nurul trun dari Kerteh tuk sharing ni...

korang layan gambar yang nurul snap..



pesan air dulu... sedap sangat air ice age tu, yang colour pink biru tu...
hehehe

Ni la Biz partner nurul... Syeril pun kusyuk mendengar penerangan waty
sampai xperasan nurul snap gambar


Then after habis appointment dengan Syeril, kami snap gambar berdua dulu...
then jalan-jalan hunting-hunting heels..


Asal nampak kasut oren je, mesti rasa nak beli tuk kasut bertandang nanti..
hehehe



Yang ni pulak sebab nampak lawa je... 
Hitam coklat... agak-agak masuk tak dengan tema gold nanti?




Yang ni pulak sebab tema Diamond Night warna merah hitam


 Yang ni pilihan my biz Partner, Waty



then kami jalan2 lagi...
Waty berkenan dengan kereta Mazda ni...


Then kami ke tempat yang jual makanan muka... 
tau ape die?
hehehe...





ok... ini saje aktiviti nurul pada hari ni...

macam mana pulak dengan korang?
harap happy selalu....

Selamat malam



Lots of love,Nurul
014-5223490

No comments:

Post a Comment