April 30, 2012

~Online Bisnes~

Korang pernah terpikir x nak buat on-line business?? 
Mesti ramai orang penah fikir kan?
tak payah kerja ofice hour, 
hanta anak kat pengasuh...
boleh buat keja sendiri, 
duduk kat rumah sambil jaga anak, 
dapat duit lagi...
 Banyak potensi compare dengan bisnes lain
 (kene ada kedai, hire pekerja, bayar EPF pekerja, bayar sewa kedai & dll.


on-line business amat mudah setup. 
Cuma perlu pandai guna computer dan internet...
bayar bil sahaja...








Premium Beautiful Corset


 premium beautiful corset


Perkara yang penting bile nak buat on-line business ni adalah produk. Kena pilih produk yang mudah jual, berkualiti dan ada support service yang baik. So, kenapa tidak consider bisnes Premium Beautiful?

  • Tak perlu pikir untuk keluarkan (manufacture) produk..
  • Produk telah terbukti berkesan, dah belasan tahun dalam pasaran..
  • Kualiti korset Premium Beautiful amat tinggi (saya boleh buat personal demo ye jika anda nak cuba..)..

Selain tu...

  • Premium Beautiful ada life-time warranty
    (so kalau rosak boleh hantar dan FOC repair dan tahan lama!!),
    mana ada produk macam ni, biasa kalau rosak, kita buang je kan? Betul tak?

premium beautiful bskl
premium beautiful forbes



So, melihat kepada ciri-ciri ni, jika anda sedang mencari produk untuk on-line business anda, Premium Beautiful adalah pilihan yang tepat..!!


Premium Beautiful Corset speaks for itself..~


If u all berminat nak tau lebih lanjut pm or call je sy..


Lots of love,Nurul
014-5223490
 

April 27, 2012

weekend~last part~

ICT, Putrajaya, Jalan2 & Balik..

Assalamualaikum...
malam ni nurul nak habiskan cerita ni...
hehehehe...

After Diamond night, dalam 12.30tengah malam
Kawan2 nurul ambil nurul...
Ingat ke nak terus balik, rupanye diorang nak bawa nurul jalan2

Nak tau pegi mana???
hehehehe..

Layan..

 Drifter that night.. hehe


ICT... 
Dah lambat sampai, jadi tak banyak la yang boleh masuk
 dan main...
Naik wheel je la...


Ajak En Tunang, tapi die tak mau join...
Xpe, leh enjoy dengan kawan2

 Beli tiket...


Layan pic kami bertiga





 Macam princess pun ada malam2 pakai dress..
hehehe











Then shoot to Kuala Lumpur, lalu putrayaja, pusing2 je
Coz jalan sesak...

 ada pulak request ke Mcd Bangi...
Layan je korang ni...
Bukan selalu pun

Pukul 5 pagi baru sampai rumah...
memang ngantuk gila la...

Pas tu terus tido...

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


Keesokannye, ternampak penimbang...
Maklum la dah ramai cakap nurul ni makin tembam sejak pakai PB...

Alhamdulillah, berat tetap tak berubah walaupun 
selera makan makin bertambah...

 Maintain 49kg tau

Besar pulak kaki nurul ni...
hehehe



 Tibalah masa untuk pulang...
Driver tak tau jalan dalam KL, Co Driver lak, tak sure jalan..

Maka sesat lah kami area pudu...
tempat yang selalu jammed lak tu...
Nak naik tren, diorang tak bagi...

Doa jela agar bas tak tinggalkan nurul....
huhuhuhu


Alhamdulillah, kawan diorang datang tunjuk jalan...
Lupa pulak nak snap gambar diorang...
hehehehe


 Jom makan...


 tak bape ramai orang pun...
harap sedap la..



 En tunang dengan gift dari Company Hai-o


 Minum dulu



 kemudian, tiba lah masa tuk berpisah dengan En Tunang
nak balik ke kuantan dah...



tak mau la tunjuk gambar...
tetibe rasa nak nangis tinggalkan tunang....
huhuhuhu....





ok lsh.. ish, nanti nurul update lagi k...

Good night semua...
selamat berhujung minggu...








April 25, 2012

weekend~part three~

 Hai-o Diamond Night 2012, MIECC



Hai... Assalamualaikum..
Malam ni nurul tulis lagi... hehehee

malam ni nak cerita tentang Diamond Night...
Glam gitu..
 Manakala yang naik stage, baju2 semua lawa2...
ala-ala artis gitu..

Layan gambar je la k..





First sekali amik gambar dengan 
my Biz Parter dulu...

Then jumpa leader yang berjaya...
Kak Maisarah..
Comel dan sangat friendly orangnyer...


kemudian bergambar dengan Leader yang terkenal di Kerteh, Kak Roslida
Orangnya lawa dan baik sangat...

dan yang penting... baju tu, Ya Allah tak berkelip nurul tengok tau...
dari bilik hotel sampai la nak habis majlis...
Adore gila la...
hehehehe


Ni pulak Kak Nurul...
Baju Kak Nurul pun lawa kan?


Kami bergambar dengan Naemah 
leader dari Kerteh juga...
Leader yang sangat amik berat tentang 
Biz Partner...
Mengharapkan kami semua selesa sepanjang majlis dan 
makan dengan kenyang




Menangkap Kak Mai untuk bergambar
 dengan kami...
hehehehe...
Bukan selalu dapat jumpa dengan leader2 ni...



Majlis dalam dewan dah habis, jadi sesi bergambar di luar...
Bersama leader yang glam gi tu...

Layan...






Lots of love,Nurul
014-5223490


April 24, 2012

weekend~part two~


Bangi-Mines

Assalamualaikum...

Part two ni ni nurul nak sambung cerita pada hari Sabtu...


Kami bersarapan area Bangi...






Gerai Azura...
Rasa macam pernah datang tempat ni...
Zaman muda-muda dulu kot... hehehehe


Then kami teruskan perjalanan ke Warta, Bangi Utama
tuk ke pejabat Syakira



 Farah dan Syakira


Three of us...
Tq to Syakira's officemate sudi snap pic kami


Perjalanan kami di teruskan ke MINES



ala, tak tau kat mana la pulak.... tengok map dulu...


bestnye bila tengok kat bawah... macam kat venice la pulak...
rasa macam nak terjun kebawah je
 kebosanan apabila Encik tunang lambat


then lepas Encik tunang sampai, kami tinggalkan encik tunang dengan bf farah...
hehehehe... nakal tak kami...
kami pergimcd for ladies talk...




jumpa kek besar... kan bagus kalau kek kawin sebesar ni...
mimpi je la nurul...
heheeheh

after makan, kamijalan-jalan ke bangunan sebelah...
orang lelaki bila nampak cd games...


Bila dah rasa bangunan sebelah tak menarik,
kami balik mines semula





ok, part two sampai sini je... nanti nurul sambung cite pada malamnye ok...
Good night semua 

April 23, 2012

Weekend~part one

Assalamualaikum...

Minggu adalah minggu yang best sangat buat nurul..
jadi nurul akan update part by part la... hehehehe



Hari jumaat after office terus rushing ke bus stand, 
Takut sangat bas tinggalkan nurul...


 Terminal makmur dalam pukul 6petang...
tak ramai orang pun...

 
 akhirnya bas yang di tunngu sudah tiba... 
20minit tunggu bas terbukak tau...
semangat tak?
hehehe
excited nak naik bas 2tingkat
tepat 6.30 petang, bas bergerak meninggalkan bandar kuantan

 Baru tinggalkan bandar kuantan, hujan pulak...
mendoakan tiada ape yang berlaku dan semoga selamat tiba di Kuala Lumpur



 Akhirnya selamat juga tiba di Kauala Lumpur
dalam pukul 10.30 malam...
Alhamdulillah...

Ini lah kawan nurul yang pickup nurul kat Pekeliling...
Thanks Syakira...
  Dah lama gila tak jumpa...
seronok bertemu kamu...



~sambung part 2 ok...~