March 24, 2012

Guangzhau here i come...

Assalamualaikum..
Malam ni rasa nak review tempat akan pergi dengan 
Group Premium Beautiful..

Mana lagi kalau tak...

GUANGZHAU...

Guangzhou merupakan Bandar ketiga terbesar di China selepas 
Beijing dan Shanghai. Ia juga dikenali dengan nama Canton dan merupakan
 ibu kota wilayah Guangdong yang terletak di bahagian selatan China. 
Kedudukan Guangzhou menghadap Laut Selatan di sebelah selatan, membelakangi Delta Sungai Mutiara di sebelah utara, dan terletak berdekatan dengan 
Shenzhen, Hong Kong dan Macau.
Selain di kenali dengan Bandar kambing, Guangzhou juga dikenali dengan Bandar bunga kerana Bandar ini begitu kaya dengan taman yang hijau dan bunga-bungaan berwarna warni yang dihias cantik sama ada di tamannya 
atau di sepanjang lebuhrayanya.


Review Gambar Jom..
  Guangzhou Teem Mall (shopping mall yg best!!)
  Beijing Lu (tempat shopping)
Beautiful Night view - Guangzhou CantonTower

Yue Xiu Park

 Sun Yat-sen Memorial Hall
 Menara Canton (Guangzhou Tower) 
 
 Guangzhau Opera House
  Muzium Guangdong

Trip sangat2 exclusive 
Secara PERCUMA... FREE... FREE ok....!!!!!!
Just Bawa Duit Shopping jer...

FREE TRIP, 5 STAR, VVIP lagi.... 
 Ya Allah Betapa Senang sangat nak dpt Trip nie....
You all semua mmg BOLEH SANGAT.... 
Inilah peluang nak pergi melancong
secara percuma ke China... 
Tak perlu nak susah-susah
booking ticket, 
cari travel agent, 
kuar duit saving, 
booking hotel, 
transportation and so on...
Dekat sini semua tersedia senang jer kan....
Kenapa perlu bazirkan masa dan duit You All, 
Sedangkan yang percuma dah tersedia di depan mata....
Just Grab This Opportunity......!!!!!!!!!



Lots of love,Nurul
014-5223490

No comments:

Post a Comment