March 7, 2012

Bli Beg for hantaran

Assalamualaikum...

Nurul xsabar nak cerita tentang handbeg hantaran ni...
Hehehehe...
Kebetulan Sembonia da wat sale, Nurul pergi window je ngn one of my friend...
Akibatnye mimpi 2 malam tentang handbag tu,
Terus la nurul g grab semalam...
 Pergi shopping sorang2... 
member xdapat temankan....



Lawa ke tak ek?
Kalau xlawa, nanti beli lagi... Harga pun memang berbalaoi2...
Dari nak beli 1, terus beli 2...
Memang tamak la... hehehehee


Sekali tengok, lawa... Dua kali tengok mcm xsesuai tuk wat hantaran...
Harap biz nurul cpt maju, leh beli designer bag plak...
hehehe...


 
 



Yang ni plak korang tau ubat ape?

Yang hijau tu ubat kurus tuk En Tunang tersayang...
Yang pink tu, korang tau kan ubat ape...
Xyah la nurul terangkan, Lagipun
kita penah bincang tentang ubat ni dalam group B2B dulu...



ok... Ini saja for today....
jumpe lagi kawan2

2 comments:

  1. seronokye shoping ek;)
    ubat kurus tu ok ke?? :D

    ReplyDelete
  2. beli untuk tunang... ikut testi mcm ok... kalau die nk pakai corset... confirm bg... tp xmau, bli ubat je la

    ReplyDelete