March 12, 2012

The best thing in my birthday

Assalamualaikum...


Semalam is my birthaday.... 
Yang ke 27... sudah tua maaa...
huhuhu...

Tapi jadi sangat happy bila check account bonus dari jual corset sudah masuk 4500...
Jual corset je, senang sangat coz copy n paste je ape yang leader2 buat...
pastu leader2 banyak membantu...
memang senang sangat la...



Petang, Ayah umi and my little brother datang tuk celebrate my birthday...
Sedap kek ni...
hehehehe...


Then malam, my frend waty a.k.a my leader datang hantar stock PB...
Dah tinggal sikit stock ni...
Produk PB ni macam pisang panas...
Pakai pun sedap je...
Ada pulak lifetime warranty freerepair kalau rosak...
Mana nak dapat produk mcm tu kan..
Jom cepat2 grab sementara ada lagi installment 200 permonth...
 


Berminat nak join and dapatkan bonus mcm nurul, 
PM dan SMS nurul k...
Memang berbaloi dan takkan menyesal...

No comments:

Post a Comment