March 24, 2012

Guangzhau here i come...

Assalamualaikum..
Malam ni rasa nak review tempat akan pergi dengan 
Group Premium Beautiful..

Mana lagi kalau tak...

GUANGZHAU...

Guangzhou merupakan Bandar ketiga terbesar di China selepas 
Beijing dan Shanghai. Ia juga dikenali dengan nama Canton dan merupakan
 ibu kota wilayah Guangdong yang terletak di bahagian selatan China. 
Kedudukan Guangzhou menghadap Laut Selatan di sebelah selatan, membelakangi Delta Sungai Mutiara di sebelah utara, dan terletak berdekatan dengan 
Shenzhen, Hong Kong dan Macau.
Selain di kenali dengan Bandar kambing, Guangzhou juga dikenali dengan Bandar bunga kerana Bandar ini begitu kaya dengan taman yang hijau dan bunga-bungaan berwarna warni yang dihias cantik sama ada di tamannya 
atau di sepanjang lebuhrayanya.


Review Gambar Jom..
  Guangzhou Teem Mall (shopping mall yg best!!)
  Beijing Lu (tempat shopping)
Beautiful Night view - Guangzhou CantonTower

Yue Xiu Park

 Sun Yat-sen Memorial Hall
 Menara Canton (Guangzhou Tower) 
 
 Guangzhau Opera House
  Muzium Guangdong

Trip sangat2 exclusive 
Secara PERCUMA... FREE... FREE ok....!!!!!!
Just Bawa Duit Shopping jer...

FREE TRIP, 5 STAR, VVIP lagi.... 
 Ya Allah Betapa Senang sangat nak dpt Trip nie....
You all semua mmg BOLEH SANGAT.... 
Inilah peluang nak pergi melancong
secara percuma ke China... 
Tak perlu nak susah-susah
booking ticket, 
cari travel agent, 
kuar duit saving, 
booking hotel, 
transportation and so on...
Dekat sini semua tersedia senang jer kan....
Kenapa perlu bazirkan masa dan duit You All, 
Sedangkan yang percuma dah tersedia di depan mata....
Just Grab This Opportunity......!!!!!!!!!



Lots of love,Nurul
014-5223490

March 23, 2012

Hunting Hadiah

Assalamualaikum...

Hari ni after lunch, ikut office mate 
hunting buku-buku kat kedai 
AL-tijarah, China Town, Putra Square..

Sangat sesuai nak bagi pada
 bakal suami ke, bakal isteri ke,
kawan2 yang baru kahwin pun boleh bagi tau...






Yang mana satu nak bagi pada kawan2 ni...
hehehee...

March 22, 2012

First Bonus with Premium Beautiful

Assalamualaikum...

Selamat petang semua...


Alhamdulillah, tak terlambat tuk nurul
share pasal 1st Bonus dengan my new business
with PREMIUM BEAUTIFUL..
Alhamdulillah syukur sangat...
dapat tambah tabung kawin sikit2..

My bonus slip


Biz ni dahla senang, cuma jual corset je...
Dapat tambah duit...
Pasangan pun dapat juga... 
Best kan??

My fiance Bonus slip


Sesiapa nak dapat as 1st Bonus,
PM or Text me...I'll show uhow...



Lots of love,Nurul
014-5223490

March 17, 2012

My Passion with Premium Beautiful

Semua orang ada keingainan tersendiri..
Macam tu juga dengan saya...
Terlalu banyak impaian tuk saya gapai sebelum
perkahwinan saya Nov 12 ni.

Keinginan hidup besama sidia


Kereta impian





 Rumahku syurgaku




Gadget



 

insyaallah dengan Premium Beautiful, 
saya akan capai dan dapat semua ni... 

 Berminat untuk mencapai keinginan seperti saya? 
Jom kita jumpa dan sembang2...

Lots of love,Nurul
014-5223490