January 11, 2012

Musartworks Photography : 2012 Giveaway Contest

Assalamualaikum....
 Hari ni banyak kerja siap buat dengan cepat…. Sebab big bos masuk opis, kalu tak kerja yang sikit pun akan tangguh2 buat…  (Nampak sangat pemalas) hehehe… k, sekarang nak siapkan Giveaway dari Musartworks Photography pulak.. dah banyak hari bertangguh ni… Lagi pun Norhasliza Hashim dah tagged, kene la join kan… hehehe…
Best tengak hadiah yang dia nak bagi… Mana ada orang nak bagi FREE tau… melainkan bulan jatuh ke riba jer.. Kalau menang ni, tak payah nak cari OP dah… Terus dapat OP yang terkenal tuk cover time wedding nanti… Syoknya!! (Sambil berangan… Bukan kene bayar pun kan? Hehehe) Refer kat SINI untuk detail k…

Macam mana nak menang? oh mudah saja…
  • Haruslah klik ‘Like’ fanpage Musartworks Photography (facebook.com/musartworksphotography) terlebih dahulu…
  • Cari poster diatas, upload poster ke wall Facebook dan kongsikan di blog, tag minimum 10 rakan anda.
  • Carilah mana-mana photo kesukaan dalam blog or album Musartworks Photography atau facebook peribadi facebook.com/paitphotography dan buat satu entry khas di dalam blog dan ceritakan dengan penuh ‘perasaan’ mengapa suka photo tersebut. Entry tersebut mestilah bertajuk Musartworks Photography : 2012 Giveaway Contest. Jangan lupa ya, letakan link source photo tersebut.
  • Kemudian, post link entry tersebut kat wall Musartwork Photography
Sampai bila ?
  • Mula pada hari ini, tamat pada 28 Febuari 2012 jam 12:00 malam
  • Pemenang akan diumumkan 1 March 2012. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Setiap orang mempunyai cita rasa yang berlainan… Nurul dah tengok semua gambar dalam facebook.com/paitphotography dan fanpage Musartworks Photography (facebook.com/musartworksphotography) Semua gambar cantik2 belaka sampai nurul tak tau nak pilih yang mana satu…Dapat penyakit rambang mana dah ni… hehe…
Ok, dalam banyak2 gambar Musartworks Photography, nurul pilih gambar ni… Mesti pelik kenapa gambar ni yang nurul pilih kan? Sedangkan banyak lagi gambar2 yang lebih cantik.. 
 
Jawapannya: Pada nurul, waktu ni perasaan sebenar pengantin perempuan terpancar. Perasaan yang bercampur baur SYAHDU+TERHARU+SEDIH+ LEGA+GEMBIRA
SYAHDU sebab mendengar lafaz Ijab dan Qabul suami, kemudian TERHARU mendengar lafaz Taklik suami, lafaz Penyerahan Tanggungjawab dari Ayah Kepada Suami. SEDIH bila memikirkan akan meninggalkan kehidupan yang berpuluh tahun bersama AyahBonda dan akan mengikuti suami dan memulakan kehidupan baru bersamanya. LEGA kerana setelah bertahun2 menyemai cinta dan mengharungi pelbagai dugaan suka dan duka sepanjang perhubungan, akhirnya Alhamdulillah dapat disatukan dalam ikatan suami isteri. GEMBIRA kerana menjadi isteri kepada lelaki yang dicintai dengan restu dari AyahBonda dan dapat berkongsi kegembiraan bersama kaum kerabat dan sahabat handai… 
Bagi nurul inilah gambar yang terbaik…

4 comments:

  1. hai dear orang kuantan ke? samala dengan saya hehe :)

    salam kenal :)

    nora aira
    http://norapurplebridez.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam kenal...
    nanti boleh roger2 k..

    ReplyDelete