January 28, 2012

Inspirasi Cinta Contest by Precious Touch Bridals



Assalamualaikum...
Pagi2 sampai opis dah start update blog, bukan datang wat keje...
hehehe... Sori Bos...
Ok korang, pagi ni nurul nak share contest dari 
PRECIOUS TOUCH BRIDAL.

Nak tau hadiahnye ape?
mesti la nak tau kan...
Hadiah berupa calendar personalize gambar gambar kahwin 
Best tu, boleh jadikan kenangan sampai anak cucu..
Insyaallah.

 Ok, contest ni terbahagi kepada 2 bahagian, boleh join dua dua bahagian, 
tapi hanya satu hadiah saja.

 ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nurul pilih Method B: Via Blog

1. Like page Precious Touch Bridals.
Done

2. Buat entri di blog yg mengandungi ayat: Saya impikan majlis perkahwinan yang .......(tidak lebih 50 perkataan) 

 Saya impikan majlis perkahwinan yang sederhana tetapi elegant, ceria dan unik. Menjadi kenangan terindah untuk kami kenang seumur hidup dan memberi kegembiraan buat keluarga dan tetamu yang hadir. Yang jauh didekatkan, yang dekat dirapatkan dan menjadikan majlis lebih diberkati dan dirahmati Allah. 

Insyaallah


3. Letak photo contest dan link FB page Precious Touch Bridals 
di entri tersebut.
 Done

4. Email precioustouchbridals@gmail.com 
utk inform penyertaan anda.
Done

No comments:

Post a Comment