January 16, 2012

2012 Special Giveaway

Assalamualaikum dan selamat pagi…
Rasa lapar bila tengok cupcake dari TEHADESSERT
2012 Special Giveaway tapi hanya untuk orang Kuala Lumpur… Tapi jangan bersedih, still ada hadiah walaupun bukan dari Kuala Lumpur…. Yea yea….
Syarat-syarat:
1)    Buat 1 entry tentang giveaway ini yang bertajuk 2012 Special Giveaway.
2) Tepekkan banner giveaway ini dalam entry anda dan link kan sekali ke entry ini.
3) Bagi yang mempunyai akaun facebook sila add facebook Teha Dessert. WAJIB tau! =)
4) WAJIB share giveaway ini di laman sosial anda (facebook, twitter, tumbler, etc)
5) Nak follow? Silakan.. Tak nak follow? Takde masalah.. It is not compulsory =)
6) Tag minimum seorang kawan untuk join giveaway ini.
7) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen. (notice me jika anda tiada akaun facebook)
8) Tarikh tamat giveaway adalah pada 31 January 2012

 
Hadiah:
Pemenang akan dikira menggunakan random.org.
Pemenang akan memenangi 16 biji Red Velvet cupcake yang super Yummy secara percuma ekslusif dari Teha Dessert khas untuk warga Kuala Lumpur.
Jika pemenang tinggal di luar kawasan Kuala Lumpur jangan risau! Disebabkan cupcake tak boleh nak pos, anda akan diberi hadiah berupa 25 biji homemade coklat yang super delicious secara percuma ekslusif dari Teha Dessert. Coklat boleh pos =)

 Tag rakan:
1. Aja
2. Wawa
4. Miss Z 
 
Jadi walaupun nurul xdapat Red Velvet cucake yang sedap dan comel (macam confirm je menang), harap2 dapat la 25 biji homemade coklat…

2 comments: