December 21, 2011

Pelamin Idaman

Assalamualaikum semua...

Hari ni nak share tentang pelamin idaman... Banyak hari usya n cari tentang pelamin ni.. Kat opis pun duk mencari tntg pelamin ni... Nampak sangat xbuat keje ek... hehehe











kalau ada sape2 b2b tahu mcm mn nak diy bunga2 giant ni.... share la yek.


5 comments:

  1. waaaa memang best.. kalau tak silap penah nampak ada bride yg buat bunga besar2 tu sendiri,, tapi tak ingat la sape.. -_-"""

    ReplyDelete
  2. aa..penh jgk tgk ade b2b diy tp xingt..btw follo u.do follo me n join my giveaway=D

    http://beeflyingtohoney.blogspot.com/2011/12/giveaway-first-opening-dippy-lyns.html

    ReplyDelete
  3. b2b mai sakurada. tp die lum wat entry tntg diy pelamin lagi...

    ReplyDelete
  4. Hi...mmg trend pulak skrg bunga giant2 ni kan, cantik! Btw, I'm in Kuantan too (working here), tp nanti kawen kat Seremban, kalo jumpe bunga ni bgtau tau

    ReplyDelete
  5. iman, wawa punye carik tutorial mcm ne nk DIY bunya besar2 tuh.. siap tanye pakcik google lagi... tp tak dpt yg betul2 lah.. ;(

    ReplyDelete