December 17, 2011

DIY Hantaran Bantal


Assalamualaikum w.b.t

Hari ni saya nak tunjuk bantal hantaran saya.. (sila abaikan background) tgk kat bantal hantaran dan bunga-bunga 3D yg saya buat.

Bantal Polisterin tu saya beli kat Small Garden Putra Square.
Cara-cara nak buat bantal polisterin boleh belajar kat SINI

Nampak tak bunga kecik-kecik kat tepi bantal tu? comel kan? comel sangat2... hehehe
Boleh tengok kat SINI kalau nak buat bunga-bunga 3D macam yang saya letak kat tepi bantal tu...

No comments:

Post a Comment