February 9, 2014

Bio Velocity Sleep Mate

Manusia akan menghabiskan 1/3 (8jam) daripada masa mereka dalam tidur.
Oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesihatan fiikal dan mental seseorang bagi mengoptimumkan fungsi harian anggota badan . 

Bio Velocity Sleep Mate boleh digunakan sebagai pelapik tilam atau selimut semasa tidur dan 
ia adalah rawatan alternatif yang terbaik untuk tidur yang berkualiti 



Bio Velocity Sleep Mate Price RM1288 with Rebate RM120 and Bonus


Testimoni Bio Velocity Sleepmate  2013  & Demo Hari Biovelocity


Why Bio Velocity Sleep Mate ?
Proses Penuan = Kehilangan Kesihatan
Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) memenuhi keperluan tidur
Kebaikan Bio Velocity Sleep Mate Memenuhi Kepentingan Tidur
 Seperti
*Tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda
*Melambatkan proses penuaan, memanjangkan umur
*Menggalakkan pembaharuan sel kulit meningkatkan kecantikan kulit
*Menggalakkan pertumbuhan bayi dan kanak-kanak
*Menghilangkan kepenatan, memulihkan keadaan badan, menjana kembali tenaga
*Meningkatkan Daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan yang bijak

Teknologi Terkini  Bio Velocity Sleep Mate


Cara penghasilan Bio Velocity Sleep Mate
Disuntik/disembur garam Laut Dalam
Didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu pagi sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan.
Gabungan teknologi dari Kajian selama 20 tahun, hasil kajian saintis Jerman, garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM ?
Rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China. Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam dan gangguan makhluk halus serta penawar racun.
Di adun dalam bentuk Bio Velocity dengan kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia, bergetar dan bertindak dengan molekul air dalam badan, ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba dan menghasilkan oksigen.
Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak, darah lancar seluruh badan.
Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan kembali dgn izinNya, hormon seimbang, pembaharuan sel berlaku sebab tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA BVSM ?
● Sebab masa tidurlah renewal sel berlaku, tetapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM membantu untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan maksima yg mungkin
● Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
● Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang

 Bio Velocity Sleep Mate mengandungi Bio-Activated Energy membantu memaksimumkan tenaga badan disamping mencapai keseimbangan tenaga.

Kajian terkini teknologi Bio Velocity Sleep Mate oleh Scientist Russia - Julai 2013

Produk Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)
Harga Bio Velocity Sleep Mate RM1288

Bio Velocity Sleep Mate sememangnya sesuai untuk sesiapa sahaja yang hendak meningkatkan kualiti tidur. BVSM sangat bermanafaat untuk mereka yang mengalami masalah gangguan tidur, tertekan, kekejangan urat, sakit belakang dan mereka yang baru pulih dari sakit.

Bio Velocity Sleep Mate Testimoni
Perkongsian Sarjan Tarmizi usia 51 tahun,
Terlibat dengan kemalangan jalan raya semasa pulang kerja
Akibatnya mengalami cedera di saraf tunjang ( traumatic spinal cord injury)  dan kecederaan kepala, terlantar di hospital selama 2 bulan.



 For Consultation and Inquiry please contact
Iman Hasanah
0179408073 (call/sms/whatsapp)

January 27, 2014

Testimonial BB PLUS COLLAGEN

 
Assalamualaikum..
 
Dah try minum Bb Plus ke?
Belum?? Kena cuba walaupun satu kotak..
 
Agak-agak, ada tak wanita yang tidak suka nampak cantik dan menawan?
 Nampak sentiasa muda?
 
 
Mesti tak ada..
 
Nak-nak yang belum berkahwin kan..
 
 
Yang dah kawin, ada anak ni, lagi la nak kena jaga..
Luar dan dalam pulak tu..
 
 
 
 
Jadi hari ni, nurul nak share testimonial Bb Plus Collagen..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


January 6, 2014

BB PLUS COLLAGEN

COLLAGEN NO 1 DI MALAYSIA
 
 
BB Plus kandungannya Collagen nya antara yg paling banyak dan original.
Semua pengguna BB Plus beri feed back yang positif kattanya baru consume seminggu kesan memang dah nampak.
Bukan kata kulit nampak perubahan tapi tahap kesihatan mereka.
Ada yang kata tumit kaki pecah-pecah dah nampak semakin pulih.
Yang sakit-sakit sendi/joint sakit semakin hilang,
Badan jadi ringan.
Yang ada masalah pembuangan tak lancar terus mudah melawas,
Dan ada yang mengalami masalah athritis luka-luka nya cepat kering
 
 
Apa itu kolagen
Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul, sendi dan lutut.
Faktor penuaan luaran dan dalaman boleh merosakkan fiber protein, fibroblas dan vitamin yang diperlukan untuk merangsang penghasilan kolagen. Kekurangan kolagen adalah antara faktor penyebab terjadinya proses penuaan kulit.

Lapisan kulit yang ada kollagen vs kurang kollagen
Mengapa memilih BB Plus Collagen?
Sebab nya ialah bahan ramuan nya sangat bermutu tinggi. BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia.
Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik.
Ekstrak Biji Anggur, yang dikeluarkan dari kulit dan biji anggur, mengandungi perlindungan oligomeric proanthocyanidins (OPC) dalam kuantiti yang ketara. Kandungan utama ekstrak Biji Anggur adalah kompaun phenolic kepada mononers (catechins, epicatechin, dan taxifolin) dan flavonoid yang sejat. Ekstrak biji tersebut dibuktikan sebagai antioksida kuat yang dapat melindungi badan daripada proses penuaan dan pereputan dengan meningkatkan ketahanan plasma darah terhadap tekanan beroksida.
Kajian saintifik menunjukkan bahawa kuasa antioksida proanthocyanidins di dalam ekstrak biji anggur 20 kali lebih berkuasa daripada vitamin E dan 50 kali lebih berkuasa daripada vitamin C. Dan banyak ramuan lain nya.
Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan? Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis..
Bagaimanakah BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit? Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.
Bagaimana BB Plus Bertindak?
Melalui mod tiga tindakan:
1. Memulih – Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina – Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
3. Memperbaharui – Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru.
Dos apakah yang efektif?
Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap.
Bagaimanakah BB Plus dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi?
Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis.

December 20, 2013

Testimonial Mineral Coffee

 
Assalamualaikum..
 
Malam ni, Nurul nak share sedikit testimonial Mineral Coffee pada anda..
 
First time minum, memang akan rasa masin sikit. tapi untuk tegukan kali kedua, dah ok dah..
 
Darah tinggi sebab minum Mineral Coffee masin??
 
Itu tak akan terjadi. Malah dengan meminumnya, Inshaa Allah darah tinggi akan berkurangan..
 
 
Nurul suka minum mineral coffee sebab
 
-hilangkan rasa mengantuk
-perbanyakkan susu
-rasa segar je
 
Try dulu satu kotak dulu..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lots of love,
FB: Iman Hasanah Musa
Email :ruru_852003@yahoo.com
Phone No: 017-9408073
 


December 7, 2013

Mineral Coffee


Pernah tak minum kopi bergaram??

~ tak ada gula

~ tak ada kolestrol

~ tak ada pewarna???


Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.
RAMUAN UTAMA:
kopi Robusta, garam buluh

KEBERKESANAN:
- Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.

- Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
- Menghilang-Melegakan tekanan.

CARA PENGAMBILAN:
Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.

 

Harga pun tak mahal pun RM26.50 sahaja ( 20 sticks).
Postage untuk semenanjung RM 6 dan sabah sarawak RM 10.
Berminat nak mencuba atau nak bagi kepada Orang tua boleh la sms/ whatsapp 0179408073 ye...


 
 


 
Stress. ..
sakit kepala. .. ..
jom berehat dulu dgn scawan mineral coffee. ...
turunkn tekanan darah....
yg ada kencing manis pun leh turunkn bacaan gula....
yg ada migrain pun boleh minum....
tanpa kafein. ..
tanpa gula. ...
tanpa bahan pengawet....
kaya dgn garam mineral & satu2nya kopi dgn garam buluh. ..

November 27, 2013

Premium Beautiful Elegance Corset


Pada 9 November 2013 yang lalu, semperna 21st Anniversary Hai-O Marketing
Hai-O telah launching satu lagi produk iaitu 
Premium Beautiful Elegance Corset

with Product Ambassador Interntional Model Dani Maia dari Brazil



Call +60179408073 .Premium Beautiful Elegance Corset Improve a beauty of woman






Premium Beautiful Elegance Testimonial  Dani Maia Model Brazil



Woman spend more money on beauty and health

  
Premium Beautiful Elegance and body shaping


How ? The beauty of shaping can be achieved using good quality body shapers




Premium Beautiful Elegance Egronomics, Aesthetics and Improve Technology Design



Premium Beautiful recognizes the difference in body shapes by offering an ergonomically & aesthetically designed body shaper which allow every woman to take pride in their desired curves
  



Premium Beautiful Elegance Vision & Mission with Premium Beautiful Elegance Top Agent Group Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) - Dynamic Leaders Group



Premium Beautiful Elegance with Far Infrared (F.I.R) technology on the fabric helps in effective slimming and increase metabolism  



 With Premium Beautiful Elegance Corset , you need no pills, medication, surgery, excerise and expensive therapy to look slimmer and curvy.


You will boost your confidence as it can safely promote smooth body curves by contouring unsightly fat to desired body parts.  



 Premium Beautiful Elegance Corset is Two Ways Body Shaping


Premium Beautiful Elegance Corset Benefits.







Keistimewan Ciri-Ciri Premium Beautiful Elegance Corset
dan Perbezaan dengan Premium Beautiful Classic 

Premium Beautiful Elegance Corset Brassiere (Coli)



Premium Beautiful Elegance Corset Brassiere 

Premium Beautiful Elegance Corset Waist Nipper


Premium Beautiful Elegance Long Girdle




Premium Beautiful Elegance Corset give benefit for every woman.
 My Body My Health. 

Premium Beautiful Price Promotion at RM2288 per set. But we do have offering some rebate and discounts for you...!!! plus the FREE gift ;-)
 
 
Lots of love,
FB: Iman Hasanah Musa
Email :ruru_852003@yahoo.com
Phone No: 017-9408073
 
 

October 26, 2013

Bio Velocity Sleep Mate


Manusia menghabiskan 1/3 (8jam) daripada masa mereka dengan tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesihatan fiikal dan mental seseorang bagi mengoptimumkan fungsi anggota badan.

Bio Velocity Sleep Mate merupakan alternatif rawatan terbaik untuk tidur yang puas dan berkualiti.




Bio Velocity Sleep Mate Price RM1288 with Rebate RM120 and Bonus


Testimoni Bio Velocity Sleepmate  2013  & Demo Hari Biovelocity



Why Bio Velocity Sleep Mate ?

Proses Penuan = Kehilangan Kesihatan
Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) memenuhi keperluan tidur
Kebaikan Bio Velocity Sleep Mate Memenuhi Kepentingan Tidur
 Seperti

*Tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda
*Melambatkan proses penuaan, memanjangkan umur
*Menggalakkan pembaharuan sel kulit meningkatkan kecantikan kulit
*Menggalakkan pertumbuhan bayi dan kanak-kanak
*Menghilangkan kepenatan, memulihkan keadaan badan, menjana kembali tenaga
*Meningkatkan Daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan yang bijak

Teknologi Terkini  Bio Velocity Sleep Mate


Cara penghasilan Bio Velocity Sleep Mate
Disuntik/disembur garam Laut Dalam
Didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu pagi sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan.
Gabungan teknologi dari Kajian selama 20 tahun, hasil kajian saintis Jerman, garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM ?
Rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China. Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam dan gangguan makhluk halus serta penawar racun.
Di adun dalam bentuk Bio Velocity dengan kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia, bergetar dan bertindak dengan molekul air dalam badan, ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba dan menghasilkan oksigen.
Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak, darah lancar seluruh badan.
Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan kembali dgn izinNya, hormon seimbang, pembaharuan sel berlaku sebab tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA BVSM ?
● Sebab masa tidurlah renewal sel berlaku, tetapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM membantu untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan maksima yg mungkin
● Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
● Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang

 Bio Velocity Sleep Mate mengandungi Bio-Activated Energy membantu memaksimumkan tenaga badan disamping mencapai keseimbangan tenaga.

Kajian terkini teknologi Bio Velocity Sleep Mate oleh Scientist Russia - Julai 2013

Produk Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)


Harga Bio Velocity Sleep Mate RM1288 dengan Rebate RM120 dan Bonus

Bio Velocity Sleep Mate sememangnya sesuai untuk sesiapa sahaja yang hendak meningkatkan kualiti tidur. BVSM sangat bermanafaat untuk mereka yang mengalami masalah gangguan tidur, tertekan, kekejangan urat, sakit belakang dan mereka yang baru pulih dari sakit.

Bio Velocity Sleep Mate Testimoni
Perkongsian seorang nenek yang mengidap Stroke



 For Consultation and Inquiry please contact


Lots of love,

FB: Iman Hasanah Musa

Email :ruru_852003@yahoo.com
Phone No: 017-9408073